Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumlulukların artıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, konuşmanızla birini etkileyebilirsiniz. Her zaman esprili ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz, ama bazen bunu utandığınız için gizliyorsunuz. Bugün kendinizi normalden biraz daha cesur hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilir ve bu rahat ortamda kendinizi ifade etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bir iki şişe bira bu konuda size yardım edebilir!

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Temponu biraz düşür. Bugün arkana yaslanıp gözlem yapma günü. Şeyleri özümse ve üzerine düşün taşın. Zihnin yüzlerce farklı yola gitmeye çalışıyor olabilir ve sen hangisinin doğru rota olduğunu bilemiyor olabilirsin. İçindeki vızıltılı sesi bastır. Çevrendeki sevgi dolu ve duyarlı güçlere açık ol. Olumlu enerjileri, yaralayıcı ve alakasız meseleleri masaya koyarak zedeleme.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 07:27-16:29 arası uzun süre boşlukta kalıyor. Bu zaman içerisinde kendinize yeni işler yaratmak yerine zihninizi dinlendirmelisiniz. Gereksiz düşüncelerden kendinizi arındırmalısınız. Saat 16:29 itibariyle Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Sizler için de romantik zamanlar başlıyor. İlişki ve evlilik hayatınızda güzelliklerin yaşanacağı bir akşam geçirebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün, tam da biraz nefes alayım derken, yeni işlerin çıkacağı bir gün olabilir. Etrafındaki kişilerin, senden beklentileriyle daha fazla sorumluluk alabilirsin. Eski sevgilinden ne zamandır haber almazken, bugün seni araması kafanı karıştırabilir. Hala duygularından emin olamadığın için kararsızlıklarından sıyrılman zor olacak. Gün içerisinde tanışacağın kişilerle uzun dostlukların temelini atabilirsin. Hayatta samimiyet ve içtenliğin önemli olduğunu bilerek hareket etmen seni daha da seçici ve güçlü kılacak. Artık yeni bir sen oraya koymakta zorlanmayacaksın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde istediğiniz görüşmelerin zamanında olmaması keyfinizi biraz kaçırabilir. Ancak olaylara kızgınlık duyarak ilerlemek yerine daha yeni çözümler geliştirmelisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün çokçıkarabilir ve detaylara zaman ayırabilirsiniz. Daha etkin ve çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular ve kariyer konularına yönelmek isteyeceğiniz bugünlerde yapacağınız fikir alışverişleri büyük önem kazanacak. Yaratıcılığınız gelişiyor.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmanız çok sayıda evrak işini içeriyorsa, bugün karşınıza müthiş fırsatlar çıksa bile, bunun kafa karıştırıcı ve sinir bozucu bir gün olduğunu göreceksiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcuna geçiş yaparak partnerinizle uyumlu olmanıza yardım edecek. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak ön plana çıkar. Aslan burcundaki Venüs de bu görünümü destekler. Para konularında dikkatli adım atılması gereken günlerden geçiyorsunuz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz, gelecekteki planlarınız hakkında bazı konuları kafanızda büyütmüş olabilir. Bazı Koç burçları yarın istifa etme planları yapıyor olabilirler. Güzel haberler, hayatınızdaki değişimler, özellikle aşk hayatınızdan gördüğünüz destek sizi değişim yapma konusunda yüreklendirebilir. İçiniz kıpır kıpır olacak.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün bilemediğin konularla ilgili fazlasıyla sorumluluk almandan kaynaklı kendini sıkışmış hissedebilirsin. Keyfinin kaçmamasına özen göstermeli ve motivasyonunu kaybetmelisin. İşlerini bitirmek için acele ederek, kendini hırpalaman sağlık sorunlarına yol açabilir. Akşam saatlerinde güvenirliliği yüksek olan insanlarla bir takım görüşmeler yapabilirsin.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 37' 37" R
Ay
Başak
01° 13' 20"
Merkür
Boğa
00° 21' 35"
Venüs
Boğa
20° 20' 29"
Mars
Koç
11° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 01"
Satürn
Balık
17° 48' 60"
Uranüs
Boğa
23° 15' 20"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 24"
Lilith
Başak
25° 04' 48"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>