Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli arzuya sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, ve bu konuda partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Bugünyerinizde kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir veçevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.

Parasal konular ön plana gelmekte. Son günlerde başlattığınız yenilikleri daha somut hale getirebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle şu günlerde sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, bizi rahatlatıyor. İstediklerimizi elde edebilecek güce kavuşuyoruz. İnsanları rahatça ikna edebiliriz. Becerikli olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebiliriz. Bulunduğumuz ortamda yenilikçi fikirlerimizle beğenilebiliriz. Cesaretimizin yükselmesi sonucu, aklımızın yattığı her işe atılabiliriz. Arkadaşlarımızla irtibatımız gayet iyi olacak. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir. Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazartesi sendromu bugün seni es geçiyor. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için istediğin ortamı sağlayabilirsin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel hem de çalışma yaşamınızdaki ilişkilerde artık bazı ortak çıkarları koruma ve dışarıdan gelecek negatif etkilere karşı kollama zamanı geldi. Bununla ilgili hızlıca adımlar atabilir ve eskiyen düşünce biçimlerini değiştirerek yeni yaşam yolunda yeni fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hem üstlerinizle hem de arkadaşlarınızla olan iletişiminiz güçlenecek. İfadelerinizde anlaşılır olmaya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Aklınıza ilk geleni söylemeden önce sakin olmanız gerginlikleri önleyebilir. Yeni başlangıçlar için acele karar almak yerine detaylı araştırma yapmanız daha uygun olacaktır.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın. İhtiyatı elden bırakmayın.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren işler önem kazanırken, sosyal çevrenizle beraber parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz. Paylaşımlarınız size güzel fikirler olarak geri dönebilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda daha pratik, hızlı ve somut kararlar alıp uygulayabileceğiz. Hizmet ve fayda teması ön planda olacak. Gündelik işlerinizi hızlıca tamamlayabilir, mesai arkadaşlarınızla ortaklaşa bir projeyi geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha önce gitmediğiniz bir mekanda bir araya gelip, hoşça vakit geçirirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için önemli bir gün olacak. Alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>