Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Retro Bitiyor, Toparlanma Vakti Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla birlikte çok keyifli bir gün geçirebilirsin bugün. Beraber geçirdiğiniz zaman sayesinde birbirinizi çok daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz değerin artması, aşkın çoğalması gayet mümkün.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Eline geçecek paralar seni savurganlığa yöneltmemeli bugün. Şimdilik gelirin iyi olabilir ama geleceği de düşünmen gerekebilir. Tasarruf konusuna dikkat etmek gelecekte rahat etmeni sağlayabilir.

Günlük egzersiz programını sıkı sıkıya takip etmelisin. Egzersiz, zihinsel olarak yenilenmene yardımcı olacak bugün. Yediklerine dikkat edip ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınmak da genel olarak senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarını çözmeye çalışırken her şeyle tek tek uğraşmak senin için çok yorucu olabilir bugün. Sıkıntılarla bir bütün olarak başa çıkmaya çalışmak senin için daha iyi olacak o yüzden. Detaylarda boğulmamak senin için daha yararlı olabilir, bu konuda özenli olmalısın.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu hızı başkalarının belirlemesine izin vermeyin, çünkü onlara kontrolü verirseniz işleri yavaşlatırlar. Herkesten daha hızlı hareket ederken elinizden gelenin en iyisini yaparsınız, bu yüzden her fırsat bulduğunuzda işleri hızlandırın.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklığı toparlama vakti. Çünkü; iletişim gezegeni Merkür, Mayıs ayında başladığı geri hareketini bitirip, düz seyre geçerken kaygılarını da ortadan kaldıracak. Özlediğin duygulara kavuşuyorsun. Uzun süredir ilişkisi olmayan Koç burcuysan, hiç beklemediğin kişiden gelecek aşk itirafı seni şaşırtabilir.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik durumunuzu iyileştirecek girişimleriniz ideal bir gün olabilir. Mali gücünüzü katlayacak planlar yaptıysanız ya da aldığınız teklifler varsa, bunları değerlendirmeye alabilirsiniz. Bir teste tabi tutulduğunuzu hissedebilirsiniz, bunu her şeye yeniden başlarken son bir kontrol fırsatı olarak görmelisiniz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Ancak düşüncelerinizi havada kalması bir sorun oluşturabilir.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde evinizde veyerinizde pozitif etki bırakacak semboller ile günün ağır enerjisini üzerinizden atabilirsiniz. Potansiyeliniz artacak.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

4 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün destek ve güvenlik duygularınızı güçlendirmeye odaklanmak için iyi bir zaman. Bu süreç iç ve dış seviyelerde gerçekleşebilir. En iyi sonuçlar için ayaklarınızın yere daha sağlam basmasını hissetmeyi hedefleyin, ancak kendinizi geliştirmenin yeni yollarına açık kalın. Yön değişikliğine uyum sağladığınızda ve çeşitli sorunlarla uğraştığınızda, daha net ve engelsiz bir hayata başlarsınız.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, çevresel ilişkilerinizde duygusal değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk ve ilişki konularına odaklı olabilirsiniz. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor. Merkür retrosu da sona erdiği için, ertelediğiniz konuşmaları yapmak, ilişkinizle ilgili bir adım atmak için uygun bir süreçtesiniz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

4 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>