Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kararsızlıklar duyabileceğiniz ve iç dünyanızda çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve sizi zorlayabilir. Duygusal olarak yalnızlığı tercih edeceğiniz ve sorunlarınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz.

İş yaşamınızda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz ve kararlarınızı erteleme eğilimine girebileceğiniz bir gündesiniz. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

Maddi konularda genel bir isteksizlik duyacağınız hatta bu konuları mümkün olduğunca düşünmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkan sorunları aşmak için iyi niyetli çabalarınız devam ediyor ancak bugün yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özgürlüğünüze düşkün olacağınız bir gündesiniz. Bilimsel konulara ilginiz aratabilir. Araştırmacı kişiliğiniz devrede olacak. Sosyal yardım kuruluşları için görev almak isteyebilirsiniz. Bugün saat 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla beraber hayatınızın her alanında yeni bir sayfa açmak için enerjiniz olacak. Çünkü arkanızda büyük bir şans size destek olacak. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız insanlar tarafından takdir görebilir. Bazılarınız yaptığı işte kazandığı başarılarla ün bile kazanabilir. Dostlarınız hayatınızdaki yeni kararlarınızda size destek olabilir. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak isteyeceksin!İşin bugün çok hareketli ve koşuşturmalı geçebilir. Eğer kendi işini yönetiyorsan, senin dışında gelişen bazı aksaklıklar canının sıkılmasına neden olabilir. İşe gelmeyen muhasebecin, randevuları çakışan müşterilerine kadar küçük çapta kaos yaşamana neden olabilir. Merak etme, pratikliğin sayesinde birçok işin üstesinden rahatlıkla geleceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde katılacağın davet ya da eğitimde seni çok etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, bir süre yalnız kalmak isteyeceksin Annenin bazı patavatsız konuşmalarını kendine benzetmen, aranızda gülünç diyalogların oluşmasına neden olabilir. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konuları tekrar bir düzene almak için doğru bir gündesiniz. Kariyer beklentileriniz bugün daha fazla artabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili şanslı bir gündesiniz. Ümit ile beklediğiniz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Alacağınız kararların sonuçlarından memnun kalabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha çok geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde gerginlik yaşanabilir. Kopmalara karşı dikkatli olmalısınız.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Bu durum sizi hem şaşırtacak hem de sevindirecek.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yeni fikirler, gelişmeler olası. İlişkiler alanında süren belirsizlik çözülerek yol almanızı sağlayacak. Bakış açınız değişirken, derin farkındalıklar edinebilirsiniz. Yeni uzmanlık alanları, eğitim ve öğrenmeyi vurgulayan olaylar gelişebilir.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcunda seyahati sizi sosyal hayatta orijinal fikirleri savunan kişi ve grupların içine dahil edecek. Yeni keşifler ve buluşlar, renkli kişiliğinizi harekete geçirir. Grup çalışmalarına dahil olmak ve fikirlerinizi aktarmak için şans sizden yana. İnterneti yoğun kullanın.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün güçleneceği ve sizi her türlü sosyal faaliyete yönelteceği bir dönemdesiniz. Bugün, özellikle de belli bir amacı kovalayan grupların arasında yer alabilir ve çalışmalarında onlara destek vermeye çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>