Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün bir ilişkiyi bitirme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresten dolayı biraz sinirli olabilirsiniz. Eşiniz/Sevgilinizin ihtiyaçları sizi bunaltmış olabilir ya da çocuklarınızın enerjisinden yorgun düşebilirsiniz. Kafanızı temizlemek için uzun bir yürüyüşe çıkmayı deneyin. Sevdiklerinizi korumak istiyorsanız, bir şeyler yapmanın bir yolunu bulmanız gerekecek!

Bugün önemli bir öneri hazırlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Pazarlama stratejinize göre birisini satmak isteyebilirsiniz. Veya yeni müşterilerinden birini etkilemek için elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz. İdealiniz, kendinizi cesaretle başkalarına tanıtmak olacaktır. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi göstermek için tereddüt etmeyin. Büyük düşünün ve risk almaktan korkmayın. Yakında harcadığınız ekstra enerjinin karşılığını alacaksınız.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın canlı bir dönemindesiniz ve çevrenizdeki insanların varlığı size keyif veriyor. Bugünün, zaman ve mekan algısını yitirmenize sebep olabilecek büyülü bir havası var. Mecbur kalmadıkça gerçeklikle bağ kurmaya çalışmayın. Bir sanat müzesine gidin ya da bir dans gösterisini izleyin. Sinemaya ya da en sevdiğiniz restorana gidin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz ve akrabalarınızla ilgili gündemler ön planda olabilir. Ailecek yapılacak yolculuk planlarınızı netleştirebilirsiniz. Öğle saatinden gün batımına kadarki zaman aralığında atacağınız adımlarda pozitif sonuç alma olasılığınız daha fazla olacak.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki arkadaşlarınla arandaki farklılığın bugün karşılığını görebilirsin. Özellikle ikna kabiliyetin ve iletişim becerinyerinde dikkat çekecek. Kişisel problemlerinin uzun sürmesi, seni değişiklik yapmaya itecek. Hayatında radikal değişiklikler gündeme gelse de maddi durumun buna engel olabilir. Akşam saatlerinde kardeşin ile ilgili alacağın haberler seni mutlu edecek.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda hassas olabilir ve onlarla ilgili olaylarda daha duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Önceliğiniz her zaman sevdikleriniz olabilir ama bu önceliğin dozunu iyi ayarlamalı, kendinizi ikinci plana atmamalısınız.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de sosyal grupta olduğunuz için diğer işlerinizi de kolaylıkla halledebilir, böylelikle çevrenizi genişletebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgiyi paylaşmak zorunda kalabilirsiniz, bu durum moralinizi bozmasın. İnsanlarla ilişki kurmak bazen odağın sizden kaymasını gerektirir. Bazı alanlarda değişimin sıkça yaşanacağı dinamik bir döneme girebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmanın  ve zamanın önemli olduğunun farkındasınız.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizden romantik bir hediye alabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 07" R
Ay
Aslan
17° 11' 09" R
Merkür
Koç
28° 55' 33"
Venüs
Boğa
18° 54' 22"
Mars
Koç
10° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 30"
Satürn
Balık
17° 44' 06"
Uranüs
Boğa
23° 11' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 49"
Lilith
Başak
24° 57' 02"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>