Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karar Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Herhangi bir sosyal etkinliğe davet edildiyseniz, katılmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi genişletmeniz gerekiyor. Bazı yeni insanların yanında olmasından keyif alacaksınız. Öğrenmeyi ve farklı bakış açılarına maruz kalmayı seviyorsunuz. Bir partiye, konsere veya aile toplantısına katılırsanız, bu ilham verici olabilir.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Müzikten güç alabilirsin. Müzik aracılığıyla bazı duygularını özgürleştirmek sana ilaç gibi gelecektir. Eğer duygusal hissetmiyorsan, müziği enerji almak için kullanabilirsin. Ayrıca bugün seni bekleyen ev işleri var ve bu işler müzikle daha kolay biter!Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular gündeminizde olmaya devam ediyor. İstekleriniz ve hedeflerinizle ilgili sorgulama içine girebilir; doğru cevapları kendi içinizde bulabilirsiniz. Yönetici ve baskın tarafınızveya özel hayatınızda ortaya çıkabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi düşünmekten çok yoruldun ve sende bunun farkındasın. Günün kendine ayırdığın kısmında meditasyon yapmaya karar verebilirsin. Saygı duyduğun insanlar yaptıklarıyla ve düşünce şekilleriyle yavaş yavaş gözünden düşüyor. Bugün geleceğine dair alacak olduğun kararlara araştırma yaparak yön vereceksin.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arzularınızın peşinden gitmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Yoğun duygularınız sizi bunaltsa da partnerinizin desteği ile bu süreci daha rahat geçirebilirsiniz. Sözcüklerinize dikkat ederek kendinizi anlatmanız sizi iyi hissettirecektir. Çalışma ortamınız da sizi manipüle etmek isteyenlere karşı soğukkanlılığınızı korumalısınız. Onların istedikleri sizi öfkelendirmek olacaktır, bu oyuna gelmemelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize faydalı olabilecek daha rasyonel hedefler koymak ilişkinizi verimli kılacaktır. Zaman içerisinde birbirinizi tanıdıkça açılmayı tercih edin.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda kafanızı kurcalayan sorulara cevap bulmak için rüyalarınızdan yardım alabilirsiniz. Uyandığınızda biraz garip hissetseniz de size yardımcı olacak ipuçlarını kesinlikle bulacaksınız.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün tamamında Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, 15:46 itibariyle boşlukta olacak.Finansal konularda önemli adımlar atmak için gündüz saatlerini değerlendirmelisiniz. Ay boşluktayken beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve problemlerele karşılaşabilirsiniz. Gelir gider hesabı yapmak için uygun bir gün olacak.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçeğe giden yoldan ayrılmamanız gerekiyor. Akıntıya karşı kürek çektiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmanın zorlaşacağını fark edeceksiniz. Ardında büyük bir ivme gizlenen o inanılmaz güçten faydalanabilmek için akıntının gittiği yöne bakmalısınız. Bugün gibi bir günde Amerika?yı yeniden keşfetmenin alemi yok.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>