Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2022, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye anlayışla yaklaşman gerekecek. O kişiden çok büyük beklentilere girmiş olabilirsin. Bazı şeyleri gözden geçirmeye ve daha dikkatlice konuşmaya özen gösterebilirsin.

Bazen kendinizi yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi hissediyorsunuz. Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı kaypak buluyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Bugün çevrendeki insanların senden faydalanmasına izin vermemen gerekebilir. Sınırlarını doğru bir biçimde çizmen gerekecek. Çevrendeki kişilerin zaaflarından faydalanıp sana bir şeyler yaptırmasına izin vermemelisin.

Eğer masa başında çok fazla zaman geçiriyorsan bugün tutulmalara dikkat etmen gerekecek. Boyun tutulması yaşamamak için esneme hareketleri yaparak bol bol su tüketebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla düzgün bir biçimde anlaşman zor olabilir. Karşı taraf, sen ne dersen de anlamayabilir. O iletişim engelini aşamayabilirsin. Bir şeyleri zorlamak yerine kendini geri çekmek daha iyi olabilir.

8 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fikirleri eyleme dönüştürmenin yollarını bulamıyorsanız, kendinize veya arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza karşı çıkmamaya çalışın. Güneş burcunuza girene kadar, dikkat çekmemeli ve hatalarından ders alarak başkalarının seni geçmesine izin vermelisiniz.

8 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşle ilgili katılman gereken bir toplantı ya da fuar söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, ileriye dönük bağlantılar kurabilirsin. Soğukkanlı tavırlarınla çevrendeki kişileri etkileyeceksin. Eğer kardeşi olan bir Koç burcuysan, kısa süreli tartışma yaşayabilirsin. Fikirlerin konusunda ısrarcı olman aranızdaki gerginliği artırabilir.

8 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tansiyonu yüksek olaylar içinde kalabilirsiniz. Olaylar karşısında sizden beklenilmeyen ani sözlü çıkışlar yapabilirsiniz. Duygularınız öfkenizi ani olarak yansıtmanıza yol açabilir. Ani çıkışlarınızı törpülemelisiniz. Yanlış anlaşılmaya müsait konularda daha dikkatli olmalısınız.

8 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

8 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızdan gelecek destek doğrultusunda daha güzel bir ilişki sürdürebilmek için onların tavsiyelerini dikkate alın ama son kararı kendiniz verin.

8 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

8 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size yapılan herhangi bir daveti kabul etmekten muhtemelen pişman olmayacaksınız! Eğer bir davetiyeniz yoksa dahi beklemenize gerek yok, grubun başı olabilir ve çevrenizde ne kadar maceracı ruh var görebilirsiniz. Mecazen de olsa herkesi bir araya getiren kişi olmanın sorumlulukları omzunuzda olabilir ancak her şey tatlıya bağlandığında ve teşekkürleri kabul ettiğinizde bunları hiç dert etmezsiniz.

8 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin fikirlerini almanız gerekirken, fevri davranışlar içine girmeniz onların canını sıkabilir. Bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Çevrenizle fikir çatışması içinde olacağınız bir gün. Enerji konusunda başarılısınız.

8 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

8 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ağırlıklı olarak ödemeleriniz, yatırımlarınız ya da harcamalarınızla ilgili yapmanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir seyahat fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

8 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

8 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>