Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aileye Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiyi memnun etmek yerine kendi isteklerine özen göstermen gerekebilir. Sevdiğin insan için adımlar atmak yerine kendine odaklanmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün.

Bazen kolları sıvayıp işe koyulmanız gerekir. Bugün bazı görevleri yerine getirmek için sizi motive etmeye yardımcı olacak daha agresif bir tutum sergilemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Herhangi birağır veya baskıcı olabilir, ancak bu duygu yakında geçecek. Sağlam bir duruş almak ve disiplinli kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kendinize ara vermeniz için izin vermezseniz, günün erken saatlerinde bir duraklama noktasına gelir ve rahatlama moduna geçebilirsiniz.

Maddi konularda kendine yeni hedefler koyabilir ve bu hedefler için çabalara girebilirsin. Bugün şansına güvenmek veya bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesini beklemek yerine eyleme geçmeyi düşünmelisin.

Bugün fiziksel olarak kendini fazla yormamalısın. Kaslarına dikkat etmeli ve esneme hareketlerine odaklanmalısın. Vücudunu gereksiz yere yormak ile düzgün bir egzersiz arasındaki farkı anlaman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seni seven ve sana saygı duyan insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsin. Başkalarına örnek olmak ve hareketlerini dikkatli seçmek çevrende daha çok sevilmeni sağlayabilir. Bazı gözlerin üstünde olduğunu unutmamalısın bugün.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gündür finansal durumunuz aklınızı fazlaca kurcalıyor olabilir. Ancak güneş tutulmasıyla beraber, işlerinizdeki hareketlenme de artacak.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ateşin değişkenindeki Ay, bugün seni maddi kaygılarınla baş başa bırakabilir. Bazı düzenlemek yapmak için tedbirler almak aile dengeni bozar gibi yapabilir. Gereksiz masraflardan ve hayallerden uzak durmak için elinden geleni yapıyorsun. Eşin ya da eşinin ailesi senin için önemli bir karar aşamasında olabilir. Eğer konu miras ya da mal bölüşü ise senden gerekli desteği isteyeceklerdir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlardan ve hayattan beklentileriniz konusunda düşünceli ve gergin olabilirsiniz. Bu konuda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinizi düşünmek günlük yaşantınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Direnç göstermek yerine düşüncelerinizi paylaşmak hem sizin hafiflemenizi sağlayacak hem de zaman kaybının önüne geçecektir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İki konu arasında kalabilirsiniz. Duygusal olarak keyifli süreçler yaşanabilir. Zihinsel olarak kendinizi daha güçlü ve yeterli hissedebilirsiniz. İşleri düzene koymak için daha fazla şey öğrenmeniz gerekebilir. Eksiklerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız zira üşengeçliğiniz artabilir, hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Bu da giyiminizi, beslenmenizi ve davranışlarınızı etkileyebilir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü iletişimlerde yanlış anlaşılmalardan kendini koruman gerekecek. Hem kendin yanlış anlamamalı hem de çevrendekilere yanlış anlama sebebi vermemelisin aslında. İnsanlarla daha dikkatli iletişim kurman önem kazanabilir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda insanları istediğiniz bir şeye ikna edebilirsiniz ancak önce onları tam olarak neye ikna etmek istediğinizi bulmanız gerekecek. Bugün gerçek arzularınızı kendinize itiraf etmek zor olabilir. Yasak bir arzunuzdan utanmak çoğu zaman onu daha da güçlendirebilir. Öncelikle kendi içinizde ne umduğunuzu kabul edin ve ardından gerçek dünyada bunun ne kadarını talep etmenin makul olduğuna dikkatlice karar verin. Ailenizden biri desteğini üzerinizden çekebilir. Bu kişi iç dünyasında bir duygusal kriz yaşıyor gibi görünüyor ve şu anda size güvenmiyorlar. Konunun üzerine gitme isteğinizi bastırmaya çalışın. Gerginliğin üzerinden zaman geçmesi ve kendilerini daha iyi hissettiklerinde size açılmaları için onlara bir şans verin.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin yoğun temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya attığınız için, tepki almaya adaysınız.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Ani harcamalar gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz ifade etmek için sistemli çalışmayı tercih etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>