Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluk Sahibisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda daha keyifli bir muhabbet olabilir. Aranızdaki iletişim daha da artabilir veya konuştuğunuz konular daha fazla önem kazanabilir. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmak sana daha iyi gelecek.

Birçok nedenle bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınanlarla ilgili önyargılara katılmama kararlılığınız, kısa gelecekte bu yenilikten düzgün dostluklar çıkarmanızı sağlayabilir.

Maddi konularda güvendiğin birisi, düşündüğünden daha fazla zarar veriyor olabilir sana. Parasal konulardaki ortaklığa dikkat etmeli ve kimseye gereğinden fazla güvenmemelisin.

Düzgün bir egzersiz programı ve bol su tüketimi kaslarının ihtiyacı olan şey olabilir. Esneme hareketi ile stresi vücudundan atabilir, bol bol su tüketerek kaslarının sağlığını daha rahat koruyabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında yapmak istediğin değişiklikleri planlamak için iyi bir gündesin. Bugün çekindiğin veya cesaret edemediğin konulara daha fazla odaklanabilecek ve kendin için daha doğru kararlar alabileceksin. Bugün kendine zaman ayırmayı unutmamalısın.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün duygularınızı her zamankinden daha yoğun bir şekilde yaşayacaksınız. Bu durum özellikle ikili ilişkilerinizde bazı durumların sizi etkilenmesine neden olacak. Gardınızı indirmeden önce durumları detaylı bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Fikirlerine güvendiğiniz bazı kişilerden akıl almayı deneyebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hali hazırda aldığın işleri bitirmek için büyük koşturmaların olabilir. Bugün bir işi bitirmek, hazırlıklarını tamamlamak, düzenlemek senin için önemli olacak. Huzurunu bozacak olan ise başkalarına işlerini beğendirmek zorunda kalman... Akşamüstüne doğru ilişkinize zaman ayırmak için kendine fırsat tanıyabilirsin.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde vakit geçirmek, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun sizin için ne kadar önemli olduğunu ancak ona vakit ayırdığınızda anlayabilirsiniz. Hapsolmuşluk hissinden kurtulduğunuzda bakış açınız da değişecektir.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Olayları büyütmemeye çalışın. Karşınızdakilerle ilişkinizde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal paylaşımlar içinde olmak sizi rahatlatacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilir ayrıca mevcut ilişkinizi de bitirip bitirmeme hususunda istemsiz zaman kaybedebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle sakin bir gün geçirmenin keyfi sana çok iyi gelebilir. Bir süredir ihmal ettiğin insanlarla görüşmeye zaman ayırabilir, daha keyifli şeylere odaklanabilirsin bugün. Eğlenmeye zaman ayırmanın tam vakti!

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizdeki bazı güç oyunları, daha derin bir şekilde karşınızdakine bağlanmanızı zorlaştırabilir. Arkadaş grubunuzda veya bir parçası olduğunuz başka bir toplulukta, birisinin başkaları üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştığını veya yakın zamanda yaratılan talihsiz bir hiyerarşi altında çatışmalarla karşılaştığını fark edebilirsiniz. Beklenmedik güvensizlikler ve kişilerarası tartışmalar daha büyük sorunlara yol açabilir. Grup içindeki güvensizlikleri yeniden dengelemenin ve iyileştirmenin bir yolunu bulmak kolay değildir ancak herkesin huzuru için bununla uğraşılması gerekecek. Kendinizi öne atmak istememekte haklısınız ancak muhtemelen bu durumdan kaçamayacaksınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ama kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için sosyal ilişkileriniz çıkmaza giriyor.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda güçlü kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ticaret, alım, satım için iyi bir gündesiniz. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>