Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Toplumsal Konulara Duyarlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşkta açık olmak ve karşındaki insana dürüst olmak sana daha iyi etkiler getirecek. Kendi beklentilerini belli etmen, sevdiğin kişi ile aranda daha güzel enerjiler oluşmasını sağlayabilir. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa bugün bu kişiyle konuşmalısın!

Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor.

Maddi konularda hayallere dalmak isteyebilirsin bugün. Ancak harcamalar konusunda olabildiğince gerçekçi davranman gerekecek.Parasal olarak kendini çıkmaza sokmamak için gerçek dünyaya inmen gerekebilir.

Egzersiz hareketlerini ufak ufak arttırmak sana daha iyi gelebilir. Kendine aniden yüklenmemeli ve vücudunun kaldırabileceği ölçüde devam etmelisin. Böylece yorulmak ile egzersiz arasındaki farkı daha iyi anlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daha tutkulu hissedeceğin bir gündesin. Sevdiğin kişilere veya yapmak istediğin işe karşı tutku ile yaklaşabileceksin. Büyük heyecanlar ve istek duyman bazı şeyleri hızlandırmanı sağlayabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal problemlere daha duyarlısın. Ailenin çözümleyemediği sorunları hızlıca çözüyor olman onları gururlandıracak. İş hayatında yaşadığın bütün sorunları ortadan kaldırmak istiyorsun. Son dakika hazırlıksız yakalandığın bir olay ile karşı karşıya kalabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerinin hareketli ruh haline ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman kararları kendiniz alsanız da çevresel faktörlerin etkisini üzerinizde fazlaca hissedebilirsiniz. Bugün bu hislerden tamamen sıyrılıp her şeyiyle size ait bir düzlem oluşturmak için çaba gösterebilirsiniz. Özellikle parasal durumunuzu etkileyecek yeni gelişmelerin ortaya çıkışıyla uzun vadeli yeni planlar gündeminiz olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yaptığınız işlerde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen yapacak çok fazla işimiz varken, ufak tefek pürüzler daha büyük gibi görünür ve can sıkıcı olmaya başlar. Oysa büyük resme odaklanmaya devam etmeli ve ufak pürüzlerin geçici olduğunu aklınızda tutmalısınız. Her şey düzelir, önemli olan sizin pozitif kalmanız.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular oldukça gündeminde. Bugün de bu tür etkileri daha fazla görebilirsin. Deyim yerindeyse para para para dediğin bir dönem. Maddi konularda şansının döndüğünü hissedebilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı yeni finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birisi, bir kariyer veya para kazanma girişimi yoluyla maddi güvenliğinizi desteklemek için aniden size ulaşabilir. Bununla birlikte, diğer insanların söylediklerine uyma ve daha saf olma olasılığınız normalden daha yüksektir, bu nedenle satır aralarını yakaladığınızdan emin olun. Hayatınızda devam eden süreçlere kişisel olarak ne kadar dâhil olursanız, yolunuza o kadar çok başarı çıkabilir. Tam olarak bilgi sahibi olmasanız dahi bir şeylerden geri kalmamaya çalışın. Ne kadar çok insanın sizinle aynı seviyede bir bilgiyle ne kadar cesur hareket ettiğini görünce şaşırabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Henüz gerçekleştiremediğiniz projenizin alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olacak ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alacaksınız. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, hobi konularından dolayı harcamalarınız artabilir, lüks harcamalar yapabilirsiniz. Otoritelerle ani sorunlar yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki huzursuzluk sürüyor. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız! İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar söz konusu.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>