Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnatçısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda arkadaşların sana akıllar verebilir bugün. Her ne kadar senin iyiliğini düşünseler de insanlarla arana bir sınır çekmen gerekebilir. Duygusal konularda kendi iç sesini dinlemek isteyebilirsin bugün.

Son birkaç günün gerilimini geride bırakıyorsunuz. Öğle saatleri daha temkinli olmalısınız. Parasal açıdan kaynaklarınızı yerinde kullanmanız önem taşıyor.

Ani kararlarla para harcamaktan uzak durmalısın bugün. Bir masraf yapman gerekiyorsa iki kere düşünmen gerekecek. Çevrende masraflarına ortak olması gereken ancak buna üşenen insanlar varsa eğer, dikkatli davranman gerekecek.

Şekerden uzak durmak ve daha fazla yeşil sebze tüketmek sana daha iyi etkiler getirecek bugün. Şeker düzeyini dengede tutmak için yediğin gıdaları dikkatli seçmen gerekecek. Sindirim konularına özen göstermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için harika bir gün olacak. Kendini çok mutlu ve keyifli hissedeceğin bir gündesin. Sevdiklerinle bolca vakit geçirebilecek ve sorumluluklarının üstesinden daha rahat gelebileceksin. Günün enerjisini iyi değerlendirmelisin bugün.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek eylemlerin tam zamanı! Aksiliklerin cesaretinizi kırmasına izin vermemelisiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutun ve cesur bir şekilde geleceğe dair adımlar atın. Hayallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmalısınız. Gerçekçi yaklaşımlar geleceğe dair somut adımlar atmanıza yardımcı olur.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kırgın olduğun aile bireyleri varsa, bu kez ilk adımı atan sen olmak istemeyeceksin. İnatçı bir ruha bürünebilir, onların sana karşı özür borçlu olduklarını düşünebilirsin. Aklının karışık olduğu düşüncesi gün boyu seni yorabilir. Bunun aksine çok fazla soruyla da karşılaşabilirsin. Sana yakın kişiler senden tavsiye isteyebilir. Duygusal dengeni koruman bu noktada önem taşıyor.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın en büyük zararı kendisinden görebileceğini fark edebilirsiniz. Bugün kendinize ne yaptığınızı düşünmek size bu farkı göstermek ve harekete geçirmek konusunda yol gösterebilir. Hayatınızı değerli ve yaşanılır kılan şeylerden fedakarlık etmek zorunda kaldıysanız bunu tersine çevirebilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu konuşmalar ve görüşmeler var. Yakın çevrenizde pek çok kişiyle karşılaşabilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dinlenmen gerekecek. Kendini çok fazla yormamak, ekstrayüklenmemek daha doğru olabilir. Kendine dinlenmek için zaman yaratmak da sana düşebilir. Bir başkasının sana bu konuda düşünceli davranmasını beklememelisin.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal bir kelebek olabilirsiniz. Tamamen farklı arkadaş gruplarının hepsi sizinle sohbet etmek isteyebilir veya sosyal pilinizi şarj eden çeşitli etkinliklere davet edilebilirsiniz. Kendinizi daha önemli veya etkileyici göstermeye çalışarak gerçeği biraz abartma ihtimaliniz var ancak aslında gerçek benliğiniz olmanız yeterli olacaktır. Muhtemelen esprili sohbetlerden ve iyi arkadaşlarla yakınlaşmaktan keyif alacaksınız, bu yüzden kendiniz olarak rahat hissetmenizi sağlayacak arkadaşlıklar geliştirin. Unutmayın, günü kurtarmaya değil uzun sürecek arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili çalışmalarınıza odaklanmak için uygun bir gün. İyimseriliğiniz ve karar verme beceriniz oldukça yüksek olacak.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özellikle sevgilinize karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek bu davranışları, iradeniz ve kontrolünüz sayesinde önlemeye çalışın. İşinizle ilgili bazı şeyleri fazla kuruntu yapmayın. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 25" R
Ay
Aslan
12° 36' 37" R
Merkür
Koç
28° 28' 39"
Venüs
Boğa
18° 26' 41"
Mars
Koç
10° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 11"
Satürn
Balık
17° 42' 30"
Uranüs
Boğa
23° 09' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 39"
Lilith
Başak
24° 54' 32"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>