Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün duygusal anlamda kendini biraz gergin hissedebilirsin. Bu gerginliğin üstüne gitmemen ve kendine zaman tanıman önemli olacak. Bazı şeyleri ilk olarak kendi içinde çözmen, aşk konularında daha düzgün adımlar atmanı sağlayabilir.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Maddi konularda inişlere ve çıkışlara dikkat etmen gerekecek. Önemli kararlar alırken dikkatli davranmalı ve aceleci olmamalısın. Parasal konularda esnek davranmak sana daha iyi gelecek bugün.

Kendine zaman ayırmak ve kişisel hijyenine özen göstermek için iyi bir gündesin. Bugün kendin için harcayacağın zaman ve emek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Gerginlikleri bir kenara atmak için bugün kendine zaman ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal anlamda daha rahat hissedeceksin. Daha önceden üstünde baskı oluşturan kişi ve olaylar bugün hayatından çekilebilir. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gün olacak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini daha rahat hissedeceğin bir güne uyanıyorsun. Parasal bir kaygı gütmüyor olman harcamalarını arttırabilir. Çünkü yarın bayram. İş yerinde dağılan konsantrasyonunu toparlamaya başlıyorsun. Çalışanların ile yapacağın toplantı sıkıntıları aşmanda sana kolaylık sağlıyor olabilir. Evli bir Koç burcuysan eşinin ailesi ile yakın ilişkiler kurman onlar tarafından saygı görmeni sağlıyor.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkılmış ve yorulmuş hissedebilirsiniz. Bu durum bir yön değişikliği yapmanızı hızlandırabilir. Ancak hızın bazı zamanlarda sorun ve felaket getireceğini bilerek ilerlediğinizde hem yaşadığınız süreci daha anlayabilir hem de enerjinizi işinize daha iyi verebilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı konuların daha iyi farkına varabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Güven ve istikrar konuları ön plana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmamanızda fayda var.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinize biraz daha ağırdan gidebilirsiniz, ancak yine de gidebileceksiniz, ilerleyen günleriniz başarı ve düzlük bu yüzden aceleye gerek yok.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklını işe ve parasal konulara vermen zorlaşabilir. Bugünden karar almak veya bir adım atmak için kendini zorlamamalısın. Biraz daha rahat davranman ve belki de bazı şeyleri ertelemen iyi olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek benliğinizin ve özgüveninizin çiçek açmasına izin verin! Cesaretinizi sergilemek ve geçmişteki tüm negatif anıları silmek için ekstra bir motivasyonla kendinizle barışıyor ve her zaman olması gerektiği gibi kendiniz olmaktan gurur duyuyorsunuz. Bu güçle, kendinizi daha hayalperest veya dikkatleri üzerine çeken özgür bir tarzda şekillendirebilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada da ilgi çekmeniz muhtemeldir. İlk denemeleriniz sizi olmak istediğiniz yere ışınlamasa da alışılmışın dışına çıkmanın o kadar da korkunç bir şey olmadığı fikrine ısındıkça, kendinizi daha rahat ifade ediyor ve her zamankinden daha iyi tanıma şansı yakalıyorsunuz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınızda etkin bir durumdasınız. Çekim gücünüz, bulunduğunuz ortamlarda birçok gözlerin üstünüze çevrilmesine neden olacak. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınız sayesinde hak ettiğiniz yerlere geleceksiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yılın ilk tutulması bugün gerçekleşiyor. Yakın çevreniz, sosyal kimliğiniz, fiziksel yapınızda büyük değişimler gerçekleşecek. Ayrıca kariyer hayatınızda güçleneceksiniz ve çürümüş olan yıkılacak. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>