Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kişisel Gelişimin Gündeminde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiyi tanımak için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir bugün. Bu kişinin gizli kalan yönlerini öğrenmek, aşk konularında daha detaylı düşünmene vesile olabilir. Karşındaki insanı anlamak için kendine zaman vermelisin.

Karamsar, tembel, aşırı tedbirli olmanız belli dönemlerde işinize olumsuz etkide bulunuyordu, ama bugün bu özelliklerinizhayatınızda bütünüyle olumlu bir etki yapıyor. İyi yoldasınız, işinizle ilgili sıkıntıları aşacaksınız, devam edin.

Etrafındaki insanlar parasal konularda sana farklı gelebilir. Senin fikirlerin bazı kişilere "gerçek dışı" gelebilir. Ancak kendi paran ile alakalı fikir ve adımlarını kendin belirlemeli ve vizyonundan şaşmamalısın bugün.

Yediklerine dikkat etmek için bir yeme planı çıkarabilirsin. Sadece bugün ne yiyeceğine değil, daha sonrasında vücudunun neye ihtiyacı olacağını düşünerek hareket etmek isteyeceksin bugün. Kendine güzel tarifler bulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularını çok yoğun yaşayabilirsin. Bir süredir içinde biriken ve kimseye ifade edemediğin duygu ve düşüncelerin bugün patlama noktasına gelebilir. Kendi üstüne fazla gitmemeli ve sevdiklerinle daha rahat konuşabilmelisin bugün.

14 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün söz konusu sosyal ilişkileriniz olduğunda kendinizi iyi bir şekilde ifade edebildiğinizi göreceksiniz. Başkalarını etkileme becerilerinizi siz de şaşkınlıkla takip edeceksiniz. Bugün kendinizi savunmak zorunda olduğunuz bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Savunma esnasında kullandığınız kelimeleri büyük bir özenle seçmelisiniz.

14 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve ruhsal olarak kendini iyi hissettiğin bir gündesin. Öğrenme kabiliyetinin arttığını hissedebilir, kendini geliştirmek için online kurslara kayıt olabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan ekip arkadaşlarına birtakım direktifler vermek zorunda kalabilirsin. Ufak tefek çıkan sorunlara gereğinden fazla reaksiyon gösterebilirsin.

14 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal açıdan bazı atılımlar yapmanız gerekebilir. Risk almaktan korkmuyor olsanız da yeni bir alan üzerinde çalışmak ve ilerlemek karşısında stresinizi stratejiye dönüştürmenizde fayda var. Değer kavramınızı yeniden tanımlıyorsunuz.

14 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi harekete geçiren pek çok konu öne çıkıyor. Arkadaşlıklar ve size getireceği sosyal hareketlilik sayesinde olumlu planlar yapabilirsiniz. Başkaları adına yeni sorumluluklar almanız gerekse bile, verimli bir gün olacak. Ortak çalışmalarda daha idealist ve yapıcı olabilirsiniz. İş hayatından beklediğiniz maddi destekleri abartmaktan kaçınmalısınız.

14 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir...

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev işlerine zaman ayırabilirsin. Evini temiz tutmak için zaman ve emek harcaman sana kendini çok daha iyi hissettirecek. Kendi enerjini evine odaklanarak artırabilirsin.

14 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iç dünyanız oldukça karışık. Duygusal olarak da zorlayıcı şeylerle uğraşıyor ancak bundan kimseye bahsetmek istemiyorsunuz. Her şeyi kendi içinizde yaşarken, bütün bunları nasıl halledeceğiniz ve karar alma süreçleriyle ilgili endişeler boğucu bir hal alabilir.

14 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız sayesinde motivasyonunuz artacak. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız, yaşam akışınızı hızlandıracaksınız.

14 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

14 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızda ani olumlu değişimler gerçekleşebilir fakat siz fırsatlarınızı beğenmeyebilirsiniz. Şansınızı kaçırmayın. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir konudan dolayı sevgilinizden gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz! İşinizle ilgili yeni fikirler üretmeli, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşmalı ve tartışmalısınız. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü olacağınız ufku açık işler üzerine yoğunlaşın. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

14 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 53" R
Ay
Başak
19° 45' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 54"
Venüs
Koç
18° 38' 22"
Mars
Balık
21° 58' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 17"
Satürn
Balık
15° 38' 25"
Uranüs
Boğa
21° 47' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 57"
Lilith
Başak
22° 13' 32"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>