Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Belirsizliklerden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişi ile konuşmak isteyeceksin bugün. Onun duygularını öğrenmek ve onun hayatında yer edinmeyi istemek gününün nasıl geçeceğini belirleyebilir. O yüzden bu kişiye daha fazla vakit ayırabilirsin bugün.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça yoğun saatler geçireceksiniz ve gücünüzü doğru bir şekilde kullanmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili beklentilerinizi yeniden değerlendirmeyi başaracaksınız ve kararlarınızda istikrarlı davranacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz ve işlerinizle ilgili bir rahatlama olacaktır. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda hem kendine hem de çevrendeki insanlara güzel bir yol çizebilirsin bugün. Parasal konularda senin sözünü dinleyen insanlar varsa eğer, onlara iyi gelecek bazı çözüm yolları bulabilirsin. Para konusunda kendine daha fazla güveneceksin bugün.

Bugün ne kadar su içersen o kadar iyi hissedeceksin kendini. Vücudunun daha rahat işlemesi için bol bol su tüketmen gerekiyor olabilir. Bu tür konulara özen göstermek genel olarak daha iyi hissetmene vesile olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir insanın kötü davranışlarına farkında olmadan katkıda bulunuyor olabilirsin. Karşındaki insanın hareketlerini ne kadar etkilediğini ve ona neler kattığını gözden geçirmen gerekecek. Bugün insan ilişkilerinde dikkatli olmalısın.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi keşfetmeye iten bir enerjiyle kuşanacasınız. Kendinizi sorgulayın. Geleceğe dair hedeflerinizi ve isteklerinizi yeniden kendinizi hatırlatın. Kendinize karşı dürüst olursanız hayatın sizi ödüllendirdiğini göreceksiniz.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda kendini geliştirmek için araştırmalar yapıyorsun. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak önceliğin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan uzun zamandır hoşlandığın biri ile birlikteliğinizin bir adını koyabilirsin. Belirsizliklerden genel anlamda kurtulacağın bir gün olabilir. Kafanın rahatlaması diğer işlere gösterdiğin ilgiyi artırıyor.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizden yana olacak şekilde hareket ettiğinizde bunun pişmanlığını yaşamamalısınız. Herkesin bir alanı olduğunu başkalarına anlatırken sizin de bir alanınız olduğunu göstermelisiniz. Bugün önceliği hislerinize ve karşınızdaki kişilerden beklentileriniz vermeniz gerekebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size yeni hedefler belirlemeye iten gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kariyer planlarınızda oldukça kararlı ve girişkensiniz. Bugün üstlerle olan bağlarınızı daha ciddi tutmalı, destek aramalısınız. Planlı ve organize tavırlarınızhayatında dikkat çekecektir. Tamamlanması gereken konular ağırlık kazanabilir. Ortaklaşa işlerde ise aceleci olmamanızda fay var.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir...

12 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağın bilgiler seni yorabilir. Sürekli olarak ilgilenmen gereken veya öncelik vermen gereken durumlar yaşanabilir. İnsanlarla iletişimin sürekli yeni bilgiler içerebilir. Bunları hazmetmek zaman isteyebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi belirli bir şekilde eğlenmeye zorlamak pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Zihninizdeki bazı kalıplar veya çevre baskısı nedeniyle kendinizi size ait hissettirmeyen bazı davranışları sergilerken bulabilirsiniz. Uyum sağlamanın farklı yolları da olmalı! Programınızı aşırı detaylı bir şekilde ayarlamak da kendinizi kapana kısılmış hissetmenize neden olabilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede, beklediğiniz konularda gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. Eşinizin güvene dayalı olan isteklerine karşı anlayışlı olun. Bazı konularda tavizler gerekebilir.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi çok enerjik hissederek güne başlıyorsunuz. Şans sizinle olacak. Kariyer,hayatınızda bazı tartışmalar yaşanabilir fakat maddi açıdan güzel gelişmeler sağlanabilir. Yeni bir sözleşme, anlaşma imzalayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süren küskünlük döneminin ardından sevgilinizle yeniden bir araya gelmek yüzünüzü güldürdü. Mutluluğunuz için ona zaman tanıyarak, sorunları büyütmemeye çalışın. İşinizle ilgili olumlu ve ileri zamanlarda çok işinize yarayacak değişimler gündemde. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanıp, maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

12 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 47"
Ay
Akrep
16° 55' 52"
Merkür
Koç
26° 10' 02"
Venüs
Balık
20° 51' 30"
Mars
Balık
04° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 59"
Satürn
Balık
13° 13' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 01"
Neptün
Balık
27° 47' 10"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 29"
Lilith
Başak
19° 43' 46"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>