Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişiklik Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile çok uyumlu olduğunuzu fark edebilirsiniz bugün. Aranızdaki uyumun artması, iletişiminizin biraz daha ciddileşmesine ve aranızdaki hislerin daha da artmasına vesile olabilir. Bugün bu kişiyle vakit geçirmek için planlar yapabilirsin.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Bugün parasal konularda yeni kararlar almadan önce tekrar düşünmen gerekecek. Bazı adımları atmadan önce en ince detayına kadar değerlendirmen gerekebilir. O yüzden aceleci kararlar almamalısın bugün.

Etrafındaki insanların iyiliğini düşünmek seni yorabilir. Bugün kendine odaklanmak ve sağlığın için daha düzgün kararlar almak senin için önemli olacak. O yüzden vücudunun verdiği sinyalleri iyi dinlemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her konuda güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Sadece günün ortalarına doğru enerjinin düşmediğine emin olmalısın. Kendini fazla yormamalı ve daha sakin bir gün geçirmelisin.

7 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kariyer vehayatınızla alakalı olarak önemli adımlar atacağınız bir gün olacak. Çevrenizdekiler tarafından takdir edildiğiniz bir gün sizi bekliyor. Yaşanılan kötü durumlara dair yargılayıcı olmak yerine olaylardan ders çıkartmanız gerektiğini unutmamalısınız.

7 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinle ilgili memnun olmadığın problemler gündemini kurcalarken,yeri değişikliği yapmayı düşüneceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Gece uykularının kaçması gündüz yaşadığın stresten kaynaklanabilir. Artık hayatının daha düzenli akmasını sağlayacaksın.

7 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan sürprizli bir gün olabilir. Beklemediğiniz bir ödemenin ya da harcamanın çıkması durumunda mevcut durumunuzu gözden geçirerek hareket etmenizde fayda var. Kalitenin tesadüf olmadığını yaptığınız işlerin olumlu geri dönüşleriyle teyit ediyorsunuz.

7 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir.

7 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize şans vermeyi tercih edebilirsiniz. İlişkinizi düzeltmek adına çaba gösterebilir kendinizi bu süreçte geliştirerek hayatınızı...

7 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklını bir şeylere vermekte zorlanmayacaksın bugün. Algıların daha açık olabilir. Odaklandığın konularda kimsenin fark edemediği durumları daha net görmeye başlayabilirsin. Bu açıdan güne daha iyi odaklanabilirsin.

7 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşam şartlarınız birçok açıdan yeniden hesaplanabilir. Emeklerinizin karşılığını almanızın yanı sıra, şans da yanınızda! Bu, yeni bir ilişki veya kariyer başlangıcı anlamına gelebilir.

7 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlayacaksınız.

7 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

7 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak kendinizi huzursuz, şüpheci hissedebilirsiniz. Finans, ameliyat, sağlık, okültizm konularıyla ilgili bazı aksilikler gündeme gelebilir. Otoriteler, sosyal çevre veya derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. Aşk, para konularında ise güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız bazı sorunlar adeta sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Maddi konularda özellikle nakit akışından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

7 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 34" R
Ay
Oğlak
02° 18' 29"
Merkür
Koç
16° 21' 32"
Venüs
Koç
28° 53' 12"
Mars
Balık
28° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 27"
Satürn
Balık
16° 25' 22"
Uranüs
Boğa
22° 14' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 42"
Lilith
Başak
23° 08' 51"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>