Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnsanlardan Beklentilerin Azalıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin mükemmel olmasını beklememelisin. Karşındaki insanın da sıradan bir insan olduğunu hatırlamalı ve ondan büyük beklentilere girmemelisin. Ufak tefek hataları hepimizin yapabileceğini unutmamalısın bugün.

İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor. Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir.

Maddi konularda önceden yaşadığın olaylardan ders çıkarmak ve ona göre hareket etmek kaygılarından uzaklaştıracak seni. Ancak yakında bir tehlike olduğunu düşünerek de gününü kendine zehir etmemelisin.

Uzun dönem için kendine koyacağın hedefler, sağlığını daha rahat bir şekilde iyileştirmene yarayacak. Kısa sürede hızlı sonuçlar almak için bünyeni gereksiz yere yormamaya bakmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzaktaki bir arkadaşını görmek isteyebilirsin. Sosyal ortamları ve arkadaş çevreni daha fazla görmek isteyeceğin bir gün olacak. Keyifli ve güzel aktiviteler plan yapmak enerjini de oldukça yükseltecek bugün.

6 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, gideceğiniz yere ulaşmak için bugün alışılmadık bir rota izlemeniz gerekebilir. Bitiş çizgisine giden yolda gittiğinizden farklı bir rotada olmanın kötü bir şey olmadığını fark edeceksiniz. Pek çok yaşamanız ve bazı harika keşifler yapmanız muhtemeldir. Bu deneyimlerden ders çıkartmak için oraya nasıl geldiğinizi hatırlamaya çalışın.

6 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne karşıt burcunda meydana gelen Dolunay ile başlıyorsun. Kendi işini kurmayı planlıyorsan aceleci davranmadan hareket etmelisin. Hayatının ne kadar farklı bir noktasında olduğunun farkında olmalısın. İnsanlardan beklentini azalttığın ve ben bu işi kendim de yaparım dediğin bir süreçtesin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz yüzünde tebessüm oluşmasını sağlayabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas bir gün geçirebilirsiniz. Bunun getirdiği tedirginlik ve stresle evinize, ailenize kaliteli vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Evlilik, çocuk sahibi olma, taşınma, işi etkileyecek kararlar alma noktasında duygusal düşünmek yerine mantığınızla hareket etmelisiniz.

6 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklık oluşabilir. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. İçinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra yaşayacağınız duygusal değişiklik işlerinize de etki edebilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgili daha çok şükür, daha az eleştiride bulunmanız önem arz etmekte. Bedeninize yönelmeniz sağlığınızı düşünmeniz çok önemli olacak...

6 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dedikodulardan uzak durmak sana iyi gelebilir. Eğer çevrendeki konuşmalar genellikle dedikodu çerçevesinde devam ediyorsa kendini biraz geri çekebilirsin. Gereksiz yorumlarda bulunmamak önemli olabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı planlayabilirsiniz. Yer değişikliği ile ilgili karar vermeden önce bir kez daha düşünmeniz iyi olabilir. İş değiştirmek de planlarınız arasında yerini alabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin, üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

6 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

6 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; ilişki, ortaklık, evlilik, mahkemeyle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde ani para çıkışları, harcamalar gündeme gelebilir. Aile içinde veya evle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda biraz soğukluk var. Karşılıklı yapıcı eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz hala umutlu görünüyor. Çalışma hayatında tarafsız olmak için gösterdiğiniz çaba, bilinçli bir yaklaşım sergilemenize yardımcı oldu. Geçmişte yapmış olduğunuz hataların sonuçları ile yüzleşmekten kaçınmayın. Anlayışlı ve dürüst davranın. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

6 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 16" R
Ay
Oğlak
04° 02' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 31"
Venüs
Koç
29° 02' 57"
Mars
Balık
28° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 15' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 09"
Lilith
Başak
23° 09' 44"
True Node
Koç
15° 24' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>