Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Derin Düşüncelerden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir insan ile karşılaşman ve bu kişiden hoşlanman olası. Tanışma şekliniz farklı olsa da birbirinizden çok hoşlanabilirsiniz. İletişim kanallarını açık tutman aşk hayatına güzel bir hareket kazandıracak bugün.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Etrafındaki insanların parasal konularda seni acele ettirmelerine izin vermemelisin. Harcamalar konusunda dikkatli olmalı ve iki kere düşünmelisin. Böylece daha sonradan pişman olacağın masraflar yapmamış olacaksın.

Daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek için bir çabaya girebilirsin bugün. Bazı yeme alışkanlıklarını değiştirmek ve özellikle şekerli gıdalardan uzak durmak yeni bir alışkanlık edinmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önem verdiğin bazı konularda güzel başarılar elde edebilirsin. Bu güzel gelişmeleri kutlamadan önce günün erken saatlerinde sorumluluklarını halletmen senin için daha iyi bir adım olabilir. Sevdiklerinle kutlamalardan önce işlerini bitirdiğine emin olmalısın bugün.

2 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün yeni bir eve taşınmayı düşünüyorsanız, bunu yapmak için harika bir zaman. Sürpriz gelişmeler önünüzü açabilir. Başta gayrimenkul olmak üzere her türlü yatırım yoluyla başarı ufukta beliriyor. Bugün evinize genç bir ziyaretçinin yanı sıra önemli bir mektup veya telefon görüşmesi gelebilir. Akşam eski bir arkadaşınızı veya akrabanızı ziyaret edin.

2 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlamakta biraz zorlanabilirsin, üzerinde hissettiğin rehaveti atman gerekecek. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan sorunların çözüme kavuşmasında önemli adımlar atabilirsin. Derin düşüncelerden sıyrılmak istiyorsun. İlişkinde karşı tarafın problemleri ile her zamankinden daha fazla ilgileniyorsun.

2 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devam etme niyetinde olsanız da bazen şartlar elvermeyebilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda elinizden daha fazlasının gelip gelmediğine emin olmalısınız. Hayatın zorlandığınız yerde size sunacağı fırsatlar, kolaylıklardan daha iyi olabilir.

2 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hafta sonu olmasına karşın zaman alan işler ve hizmet gerektiren durumlar olabilir. Günlük işlerinizi daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

2 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odağınıza yapabilirliklerinizi alarak kaliteli bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız kararların ömrü uzun vadeli olabilir. Zamanı iyi geçirirken bilgi edinmeyi...

2 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklına koyduğunu gerçekleştirebileceksin. Bu enerjiyi boş geçmemen çok önemli olabilir. Odaklanacağın konuları dikkatlice seçmek ve gününü sağlam bir biçimde şekillendirmek çok verimli sonuçlar almanı sağlayabilir.

2 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün seyahat etmek size hem dış hem de iç dünyanızda keşiflerle dolu bir macera sunabilir. Tek başınıza çıktığınız bir yoldan bir hayat arkadaşıyla dönmeniz çok olası.

2 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız konular var: Sabır ve taviz vermek gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

2 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

2 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışabilir, gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

2 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin günlük iniş çıkışlarını sıkıca izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken ilişkinizin pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugünyoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da yaratıcı fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

2 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 60" R
Ay
Akrep
09° 44' 45" R
Merkür
Koç
16° 01' 54"
Venüs
Koç
23° 47' 08"
Mars
Balık
25° 12' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
22° 00' 57"
Neptün
Balık
28° 43' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 29"
Lilith
Başak
22° 41' 18"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>