Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenin Yerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile aranızdaki gerginlikleri çözmek ve birlikte kararlar almak konusunda şanslı olacaksın. İlişkiler konusunda daha sağlam adımlar atabilecek ve kendi sözünü dinletebileceksin. Sevdiğin kişi ile aynı dilden konuşacaksınız bugün.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Etrafındaki insanların maddi durumlarına çok fazla karışmamaya bak bugün. Senin iyi niyetinden faydalanmaya çalışanlar olabilir. Fikrini ve paranı kendine saklamalısın bugün.

Yürümek hem daha dikkatli düşünmeni hem de kaslarını kuvvetlendirmeni sağlayacak bugün. Günün bir vaktinde bol bol açık hava yürüyüşü yapmak sana çok iyi gelecek. Mutlaka bu aktivite için zaman ayırmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda kaygılarının artabileceği bir gündesin. Geleceğin ile alakalı düşünebilirken parasal olarak bir kesinliğe sahip olmamak seni yorabilir. Bugün sevdiğin insanlarla vakit geçirerek bu gerginliği üstünden atmaya çalışmalısın.

30 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle ve işlerinizle o kadar çok meşgul olacaksınız ki sosyalleşmeye zaman bulamayabilirsiniz. İlgi alanlarınızı paylaşan insanları görmeye odaklanın. Bu, yolunuza yeni arkadaşlar ve ufkunuzu genişletme fırsatları getirebilir. Romantizm şimdi harika görünüyor.

30 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile iletişim konusunda kendine daha fazla güvendiğin bir gündesin. Bazı ailevi problemler canını sıkabilir. Yeterince anlaşılmadığını düşündükçe hırçınlaşıyorsun. Nihayetinde olan sana ve sevdiklerine oluyor. Stresten biraz uzaklaşmak için evdeki eşyaların yerini değiştirebilir ya da gereksiz eşyaları atarak rahatlayabilirsin.

30 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızın kapasitenize ve hayatınıza olan etkisini düşünebilirsiniz. Neyi kullanmak, ön plana çıkarmak istiyorsanız ona odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda tecrübe ettiğiniz dönüm noktaları gelecek hedeflerinizde belirleyici olacaktır.

30 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konulara yön kazandırmak için daha fazla özen göstermelisiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işleriniz sizi zorlayabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

30 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı olduğun takdirde çözümlenecek zorluklar için üzülme. Kendine inan ve çözüm gelene kadar canın ne istiyorsa onu yap. Ayrıca yeni bir hayata başlamaktan veya yeni projelerden de lütfen korkma. Unutma ki hayatını her an değiştirebilirsin.

30 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok hızlı geçebilir. Üstelik halletmen gereken çokça şey varken! Bir şeyleri yetiştirmeye çalışmak seni çok yorabilir. Gün içerisinde arada soluklanmayı unutmaman gerekecek.

30 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi “mutlu” olarak tanımlamayabilirsiniz ancak genel ruh haliniz huzurlu ve hayattan keyif almayı bilen bir duruma geliyor. Bir yandan yeni heyecanlar ve kazanımlar peşinde olurken bir yandan da var olan aşk hayatınızı korumaya çalışıyorsunuz.

30 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde, duygusal ihtiyaçlarınızı da gidermek istiyorsunuz. Ortak çalışma içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

30 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

30 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul, seyahat, eğitim konularıyla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Durumları büyütebilirsiniz. Biraz agresif hissedebilirsiniz. Aşk ve para konusunda şans sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

30 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili çok tetikte olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

30 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>