Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Maceracısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile birlikte ortak kararlar almak ve birlikte hareket etmek seni çok daha iyi hissettirecek. Hem maddi hem de manevi konularda aynı fikirde olmanız bugünün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Bugün maddi kaygıları bir kenara bırakmalı ve kendine zaman ayırmalısın. Son zamanlarda maddi konularda biraz gerilmiş olabilirsin. Bu gerginliği atmak için bugün güzel bir gün olacak. Kendinle sakince ve güzel bir vakit geçirmelisin.

Egzersiz ve diyet konularında belli bir rutine bağlı kalmak ve fazla değişiklik yapmaman gerekecek bugün. Planladığın gibi bir gün geçirmek günün sonunda daha iyi sonuçlar almanı sağlayabilir. O yüzden planlarına sadık kal bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dış görünüşüne önem göstermelisin. Çünkü bütün gözler üstünde olacak. Birçok insan ile muhatap olmak ve farklı konularda adımlar atmak durumunda kalabilirsin. Kendini bu duruma hazırlamak için dış görünüşüne özen göstermeyi unutma!

26 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün aklınız muhtemelen mali durumunuzda olacak ve kendinizi ilerletmek için daha önce bilinmeyen yollar arıyor olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınız sizi doğru yöne yönlendirmeye yardımcı olabilir. Olasılıkları not almaya gelince, sezginize güvenin çünkü o çok yüksek bir seviyede işliyor. Olanaklarınızı listeleyin ve tekrar gözden geçirmeden önce birkaç gün bekletin.

26 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için oldukça cesaretli geçecek. Özellikle ne zamandır aklında olan, maceracı yanını açığa çıkaracak etkinliklere katılabilirsin. Kendi başına yapacağın uzun bir yürüyüşle eklemlerinin rahatladığını hissedeceksin. Öğleden sonra bir araya geleceğin yakınlarınla, yaşanmış birçok şeyden haberdar olup oldukça şaşırabilirsin. Eski bir arkadaşın sosyal medya aracılığıyla sana ulaşabilir.

26 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir bekliyor olmak hissinden bugün kurtuluyorsunuz. Arka planları ön plana dönüştürmek sizin en büyük motivasyonunuz olabilir. Daha özgün ve enerjik hissetmek, bunu geliştirmek için yeni imkanlar oluşturabilirsiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında dikkatsizliklere karşı önlem almalı ve dikkatli olmayı tercih etmelisiniz. Eğitim alanında verimli ve yetenekleri keşfetmek için...

26 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eyleme geçmek yerine durup biraz düşünmen gerekebilir. Özellikle hafta içerisinde olanları dikkatlice gözden geçirmek için zaman bulabilirsin. Biraz da olsa dinlenip yaşananları düşünmek iyi gelecek sana.

26 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın bir süredir durağan ilerleyen alanlarında daha akıcı ve daha hareketli bir olay örgüsü bekleyebilirsiniz. İster gerçekten böyle hissediyor olun isterseniz bir imaj çizmek için rol yapıyor olun, bugün daha kararlı ve dediğim dedik bir tavrınız var. Siz kendinize güvendikçe çevreye olan etkiniz de kuvvetleniyor. Duruşunuzdan taviz vermeyin!

26 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız da, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin yoğun temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya attığınız için tepki almaya adaysınız.

26 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

26 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, seyahat, kardeşler, eğitim konuları gündeminize gelebilir. İletişimde sert bir dille kendinizi ifade edebilirsiniz bundan dolayı da bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz siz güvenmek istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlayın. Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri olmaya başladınız. Boşuna vesveseye kapılmayın, rakibinizin sizin yanınızda en küçük şansı dahi yok! Kendinize güvenle ve cesaretle yapacağınız yeni bir teşebbüs size çok şey kazandıracak! Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

26 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>