Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararsızsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk hayatında hayaller ve hayatlar kıyaslaması yapman gerekebilir bugün. Bazı şeyler beklentilerinin dışında gerçekleşebilir. Bu konuları sevdiğin kişiyle konuşmak ve aranızda gerginliğe sebep olmadan çözmek önceliğin olmalı.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

Maddi konularda dikkatinin dağınık olacağı bir gün. Bugün fazladan para harcamak yerine farklı konulara odaklanmalısın. Sana masraf çıkarmayacak aktivitelere odaklanmak ve dinlenmek senin için daha iyi olabilir.

Bugün yeme alışkanlıklarını değiştirebilirsin. Yediklerine dikkat etmek ve daha farklı bir rejim uygulamak önceliğin olabilir. Vücuduna iyi gelmeyen gıdaları kesmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine zaman ayırmalı ve kafanı toparlamalısın. Günlük stres ve çevrendeki etkilerden kurtulmak için kafanı dinlemende fayda var. Kendini fazla zorlamamalı ve sakin kalmalısın. Etrafındaki insanların gerginliğini kullanarak senden faydalanmalarına izin verme bugün.

24 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünsosyal anlamda karşınıza bazı engeller çıktığını fark edeceksiniz. Bu engeller bir süre sonra çevrenizdekilerin müdahale etmesinden dolayı daha büyük bir çıkmaza dönüşecek. Rahatlamak yerine, kendinizi daha fazla karmaşıklık ve yanlış anlaşılma içinde bulabilirsiniz. Durumu kendi elinize almanız ve kendi başınıza halletmeniz gerekiyor.

24 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın karar değişiklikleri aile ve ilişki hayatın arasında denge kurmanda sana zorluk çıkarabilir. Bugün kendini çok mutlu hissedebilirsin. Öyle ki yaşadığın bazı olumsuzlukların bile güzel şeylere gebe olduğunu düşünebilirsin. Dönüşümün iç sesinde yattığını fark et. Sezgilerini aklının süzgecinden geçirdiğinde doğru yolu bulacaksın.

24 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat standartlarınızı yükseltmek isteyebilirsiniz. Bunun yolunun iyi ve sürekli kazanç elde etmek olduğunu biliyorsunuz. Tekliflere açık olun, kafa karışıklığı yerine ne istediğinizin farkına vararak karar verin.

24 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

24 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ve hayatınızın diğer alanlarında daha çok eğlenceye yönelmek ve sorumluluklarınızdan bir nebze olsun uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal olarak bir beklentin varsa bugün bu konuda bazı aksaklıklar olabilir. Bir şeyler gecikebilir. Bu konuda kendini paralamaman gerekecek. Bir şeylere zaman tanıman ve esnek olman iyi olabilir.

24 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda hızlı değişimlerin yaşandığı bir döneme adım atıyorsunuz. Kafanızda ve yapılacaklar listenizde birçok proje var ve sizi geride tutan şey de tam olarak bu olabilir. Her şeyi bir önem sırasına koymak ve buna uymak size oldukça zaman kazandırabilir. Unutmayın ki her şey planlarınıza göre gitmeyecek ama muhtemelen size en az kendi planladıklarınız kadar iyi gelecek!

24 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi, sizin için oldukça önemli. Görüştüğünüz kişilerle ileri vadeye yayılan önemli fikir alışverişleri içinde olacaksınız.

24 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

24 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli bir noktaya dikkat çekmek veya uğruna mücadele ettiğiniz bir konuda farkındalık yaratmak istiyorsanız, bugün öne çıkmanın tam zamanı! Kelimeleriniz her zamankinden daha güçlü ve etkileyici olabilir. Potansiyelinizi ortaya koymak için daha fazla beklememelisiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

24 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>