Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyal Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugünü kendine ayırmak ve aşk konularında düşünmek sana daha iyi gelebilir. Hoşlandığın bir kişi ile konuşmadan önce kafanda bazı şeyleri netleştirmen gerekebilir. O yüzden aceleci davranmamalısın bugün.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz.

Etrafındaki insanlara maddi konularda yardım edeceğin bir gün olacak. Bu yardımlar ve verdiğin akılların sana daha güzel bir şekilde döneceğini de bileceksin üstelik. Parasal konularda şanslı olacaksın bugün.

Eklemlerini kuvvetlendirmek için egzersizlere dikkat etmen gerekir. Esneme hareketleri ve güzel bir egzersiz programı, bünyenin daha da kuvvetlenmesini sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafan kolay bir şekilde karışabilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu karşına çıkabilir ve hepsi ile aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsin. Günün bir vaktini kendine ayırmalı ve zihnini boşaltmalısın bugün.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün hobilerinize yönelerek kendi iç dünyanızda bir keşfe çıkacaksınız. Gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen bazı konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu nedenle sevdiklerinizle bir araya gelmeden önce mutlaka düşüncelerinizi gözden geçirmelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, burcunda hareket etmeye başlıyor. Kendini meraklı bir ruh halinde hissederken, araştırmacı bir kimliğe de bürüneceksin. Sosyal hayatındaki hareketlilik artıyor. Girdiğin ortamlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Bu sosyalleşme sırasında aradığın kişiyle tanışabilirsin. Devam eden bir sağlık problemin varsa, bugünü dinlenmeye ayırman kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaçan fırsatları tekrar getirmek zor olsa da hayatın her zaman başka bir kapı açabileceğini unutmayın. Bir izi silmek değil, silinmesini istemeyeceğiniz izler için çaba göstermelisiniz. Sizi psikolojik olarak yıpratan konulara kulak verin, çareyi orada bulacaksınız.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok sayıda düşünceniz olsa da bunları uygulamak kolay olmayabilir. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda isteklerinizin gerçekleşmesi ile keyfiniz ikiye katlanabilir. Mesleki konularda daha hırslı kişileri görerek biraz çekinseniz de hak ettiğiniz yere gelebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karmaşık rüyalar görmen olası. Bu gece göreceğin rüyaların bilinç altını rahatsız eden bazı şeyleri sana gösterebileceğini unutmamalısın. Rüyaları bir kenara not etmek ve sonra daha dikkatlice onları gözden geçirmek iyi bir adım olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Netlik kazanmaya çalışmak bugün kaybedilecek bir savaş olabilir. Birisi size anlayamadığınız bir şey söylemeye çalışıyormuş veya bariz bir şeyi kaçırıyormuşsunuz gibi gelebilir. En iyi seçeneğiniz, daha fazla iç görü elde edene kadar ciddi konulardan kaçınmaktır. Öte yandan, biraz yaratıcılık bu enerji altında harikalar yaratabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarını yaptıkları hatalar üzerinden yargılamak çok kolay. Oysa siz de benzer hataları yapmış olabilirsiniz. Eğer birisiyle ilgili hızlıca yargıya vardığınızı düşünüyorsanız, bunu aklınızda bulundurun. Belki önemli bir yanılgıdan dönebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>