Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kara Bulutlara Elveda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün ilginç bir insan ile yapacağın konuşmalar bu kişiyi merak etmene vesile olabilir. Normalde aşkın duygularla ve romantizm ile alakası olur denir ancak bugün sende bu durum düşünceler ve iletişim ile gerçekleşecek.

İş hayatınızda beklediğiniz gelişmeler bir süre daha gerçekleşmeyecek. Siz moralinizi bozmayın ve her zaman ki temponuzda çalışmalarınızı sürdürün.

Maddi konularda sana farklı fikirlerle gelen kişilerin daha sonradan seni yüz üstü bırakmaması için önlemler alabilirsin bugün. Parasal konularda kendini garantiye almak isteyeceksin. Her şeyin yazılı olduğundan emin olmaya bak.

İç sesine dikkat etmen gereken bir gün. Hislerinin körleştiğini düşünüyorsan yediklerine ve içtiklerine çok dikkat etmelisin. Şekerli içecekler ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etraftan birçok farklı insanın seninle çatıştığını düşünebilirsin. Birçok farklı sesin aynı anda çıkması seni biraz gerebilir. Veya bazı konularda insanlar senden destek bekleyebilirler. Bugün hareketli bir gün olacak senin için.

13 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün güne sevdiğiniz bir kişiden gelen haberle başlayacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz bu kişiden gelen haber değişik duygular hissetmenize neden olacak. Bu haberle birlikte kendinizi yeni bir karar verme sürecinin eşiğinde bulabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılı biri olmasan da son günlerde belli konularda yaşadığın aksaklıklar seni kötümser düşünmeye itmiş olabilir. Ama haftanın ilk gününde bu kara bulutlar hayatından çıkacak. Başarmak için hırslı olmak gerektiğine inanacağın bir gün. Hırslı olmaya çalışırken ani kararlar almak zorunda kalabilirsin. Akşam saatlerinde yalnız kalmayı tercih edebilirsin.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beğenmediğiniz ya da artık değiştirmek istediğiniz konular varsa bunlarla ilgili adım atmalısınız. Gerek sağlığınız, gerekse çalışma koşullarınızda size bu konuda hatırlatmalar yapan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Doğru bildiğinize inandığınız girişimler için bugün planlamalarınızı yapabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konularla ilgilenmek sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Farklı konularla başkalarına danışabilirsiniz. Eğitim işleriyle uğraşabilirsiniz. Yabancılarla birlikte yürüttüğünüz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sosyal konular ilgi alanınıza girebilir. Duygusal konularda mücadele içinde olabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin fazla üstüne gidiyor ve tartışmalara açık bir hedef haline gelebiliyorsunuz. Akil davranmaya meyil etmeniz gerekmekte. Olayları farklı açılardan görün.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünyada olup bitenler seni oldukça düşündürebilir. Hayatının ilerleyen dönemlerinde kendini daha fazla garanti altına almak isteyebilirsin. Hayatında bazı şeylere daha dikkatlice odaklanman da olası. Bazı şeylerden kendine ders çıkarabilirsin.

13 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün artan bir yoğunluktan kaçmak mümkün olmayacak! Şimdilik rahat tarafınızı geride bırakın, kolları sıvayın ve derinlere dalmaya hazırlanın. Önünüze çıkabilecek zor görevlerin üstesinden gelmek için gereğinden fazla yeteneğiniz var, bu yüzden size daha az şey katacak göz boyayıcı işler için bu fırsat zamanını boşa harcamayın ve önemli şeylere odaklanın.

13 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında sosyal çevrenizden dolayı bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

13 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

13 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 54"
Ay
Akrep
26° 31' 41"
Merkür
Koç
26° 31' 34"
Venüs
Balık
21° 49' 11"
Mars
Balık
05° 06' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 51"
Satürn
Balık
13° 19' 16"
Uranüs
Boğa
20° 40' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 13"
Lilith
Başak
19° 48' 56"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>