Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Disiplinlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kendi başına daha keyifli vakitler geçirebilirsin. Hayatındaki kişiyle veya yeni tanıştığın insan ile zaman geçirmek yerine kendine vakit ayırmak ve aşktan beklentilerini düşünmek sana daha iyi gelecek. Romantik bir film izlemek keyfini yerine getirebilir.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Maddi konularda yapmak istediklerini veya harcamaların hakkındaki fikirlerini kendine saklamalısın bugün. Senin yapmak istediklerini öğrenip bunu dünyaya duyurmak isteyen boşboğazlar sana bazı sıkıntılar yaşatabilir.

Anksiyete konularına dikkat etmen gerekir. Bu tür durumlarda profesyonellerden destek alman ve bünyene sıkıntı yaşatan stresin kaynağını azaltman seni daha iyi hissettirecek. Dikkatli olman gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek ve kutlamalar yapmak isteyebilirsin. Keyfin çok yerinde olacak. Ancak bazı şeylere fazla tepki göstermemeye çalışmalısın. Enerjini dikkatli kullan bugün.

12 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün geçmişten gelen bazı konularla bir kez daha yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi yorsa da artık sonuca bağlanacak olması mutlu olmanızı sağlayacak. Geçmişle alakalı olarak kafanıza takılan herhangi bir olumsuz durumun enerjisini üzerinizden atmayı başarıyorsunuz.

12 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz ve disiplinli yapın, bugün oldukça işe yarayacak. Bir süredir ertelediğin tadilat konuları bugünün gündemini oluşturabilir. Öğleden sonra yapacağın telefon görüşmesi beklediğinden uzun sürebilir. İdeallerine kavuşacağın günlerin hayali, seni daha da güçlü kılacak. Ailenin ödemekte zorlandığı bir ödemenin taksitini yatırabilirsin.

12 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinize göre hareket ederken bunların geçerliliği ve doğruluğu üzerine düşünmelisiniz. Olayların ve konuların düşündüğünüz gibi olamayacağını da hesaplamanızda fayda var. Bugünü keyif aldığınız, sizi gerçekten mutlu eden insanlara ve aktivitelere ayırarak kendinizi dinleme fırsatları oluşturabilirsiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinizden yararlanmaya çalışın. Psikolojik açıdan derin konulara daha açık olabilirsiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha sakin bir tutum benimsemeniz ve hemen her şeye zihninizde etiket koymamanız bugünlerde sizler için oldukça önemli olacak.

12 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla ters düşmen olası bugün. Fikirler bir türlü uyuşmayabilir. Bir şeyleri zorlamamak en iyi olabilir. Yıkıcı davranmak yerine kendine göre bir gün geçirmek daha iyi olacak.

12 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaklaşan olaylar şu anda gözünüzü korkutabilir, belki de bu sadece sizin algılayışınızdır. Şimdi başka biri sizin de aynı şeyi yapmanıza neden olacak şekilde hareket edebilir. Bu otomatik olarak kötü bir şey değildir ancak tepkiniz olumsuz veya göz korkutucuysa kiminle uğraşıyor olursanız olun, bunalırsınız. Kendi davranışlarınız üzerinde kontrol sahibi olmayı birinci önceliğiniz yapın.

12 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşıyorsunuz.

12 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

12 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir konuda fikrinizi değiştirdiyseniz, bununla ilgili kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Hayatta her zaman düşüncelerimiz değişebilir. Eğer bu değişiklik özgüveninizin düşmesine neden oluyorsa, bunun sizi durdurmasına asla izin vermemelisiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

12 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 15" R
Ay
Akrep
19° 31' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 41"
Mars
Balık
25° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 03' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 13"
Lilith
Başak
22° 46' 34"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>