Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı anlaşmazlıklar olabilir bugün. Belirli konularda fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Bu duruma nasıl tepkiler vereceğin bugün önem taşıyacak ikiniz için.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Maddi konularda bazı şeylerin kendiliğinden değişmesini beklememelisin. Şansının döneceğini düşünmek ve daha iyisi için beklemek, bugünden alman gereken önlemleri geciktirebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Yavaş yavaş da olsa gelişme sağlamak, hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir. Sağlığın söz konusu olduğunda ufak tefek değişimlerin sende yaratacağı etki düşündüğünden daha büyük olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini kısıtlanmış hissedebilirsin. Bazı şeylere karşı geldiğini ve bunun seni yorduğunu hissetmek gününün enerjisini düşürebilir. Algılarını açık tutmalı ve seni bu şekilde hissettiren şeyleri bulmalısın bugün.

11 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünün güne her zamankinden fiziksel olarak biraz daha yorgun başlayabilirsiniz. Ancak gün boyunca devam eden günlük işlerinizi yerine getirmek adına enerjinizi toplayacaksınız. Bugün fikirlerinize daha çabuk ulaşıp hızlı kararlar veremeyebilirsiniz. Durumun farkında olmanız yeterli olacaktır.

11 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende olup bitenleri merak ediyorsun. Bu durum senin için her ne kadar eğlenceli olsa da çevrendeki kişilerin tepkisini çekmek durumunda kalabilirsin. Eğitimini yarıda bırakmış bir Koç burcuysan; telafi etmek için çeşitli kurslara yazılabilirsin. Etrafında duyacağın sağlık problemleriyle sağlığına daha fazla özen gösterebilirsin.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek verdiğiniz konuların dönüşünü bekleyebilirsiniz. Bu beklenti size zaman zaman olumsuz hisler de hatırlatabilir. Elinizden geleni gerçekten ve olması gerektiği gibi yaptıysanız olması gereken de olacaktır. Ruhunuzu özgürleştirin.

11 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda ve ortaklı işlerde biraz daha öngörülü davranmalısınız. Sizi meşgul edebilecek kriz çıkaran durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paranızı değerlendirmek, alım-satım ya da maddi herhangi bir konu için uygun. Ayrıca bereket ritüelleri için de oldukça uygun ve keyifli bir günde olacaksınız.

11 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insana zaman ayırman ikinizi de mutlu edebilir. Bugün aşk konuları daha baskın olabilir. Tutkular ve romantik iletişimler gün içerisinde daha fazla zaman alabilir. Buna hazır olmalısın.

11 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi ilişki meseleleri sizin için ön planda ve merkezde! Gün, dikkatinizi hayatınızdaki tüm önemli artılara çeviriyor. Bu kesinlikle romantik ilişkilerle ilgili değil, her türden ortaklığı içeriyor ve bu da akranlarınızla bir denge duygusu sürdürdüğünüzden emin olmanızı özellikle önemli kılıyor. İşler dengeden çıktıysa, huzuru geri getirmek için üzerinize düşeni yapın, ancak üzerinize düşenden fazlasını yapmayın.

11 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor.

11 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, okültizm, sağlık konularıyla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

11 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

11 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>