Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Heyecanın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek isteyebileceğin bir gündesin. Bu kişi ile açıkça konuşmak seni daha iyi bir ruh haline sokacak. Sonucu ne olursa olsun bu konularda açıklık elde edecek ve kendini çok daha rahat hissedeceksin.

İş hayatınızda bugünarkadaşlarınızla beraber bir takım ortak çalışmalara girebilir ve bu sayede yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

Maddi konularda bazı planlarını gözden geçirmen gerekebilir. Özellikle insanlarla alakalı kısımlarda daha dikkatli adımlar atmalı ve olayları ego savaşlarına çevirmeden bir kazanç yarışına girmelisin.

Genel olarak sağlığına neyin iyi gelip gelmediğini anlaman gereken bir gün olabilir. Diyetinde değişiklikler yapabilir ve sana daha iyi gelen sebze ve meyvelere odaklanarak sindirim sistemini rahatlatabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeyler öğrenebileceğin bir gün. Özellikle emek verdiğin konularda bilmediğin şeylerin ortaya çıkması seni biraz strese sokabilir. Bu olayların üstesinden gelmek için yaratıcılığını kullanman gerekecek.

9 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün günlük işlerinizle meşgul olacağınız bir gün olacak. Görevlerinizi tek başınıza tamamlamaya özen gösterin. Sorumluluklarınızın sayısının artması zorlanmanıza neden olsa da görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

9 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün adeta yerinde duramayacağın bir gün yaşayacaksın. Sabırsızlığın, etrafındakileri de şaşkına çevirirken, onları da etkilemeyi başaracaksın. Sosyal medyada gezinirken eski sevgilinin profiliyle karşılaşabilirsin. Hak ettiğin konumda olup olmadığını sorgulayabilirsin. Hatta aldığın maaşın yaptığın işe göre düşük olduğunu bile düşünebilirsin.

9 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız sorunların size bir öğretisi olabilir. Özellikle arkadaş çevreniz ve onlarla yaptığınız işbirliklerini yeniden değerlendirmek planlarınızı uygularken işinizi kolaylaştırabilir. Duygusal ve parasal açıdan doğru yerden destekler görebilirsiniz, motivasyonunuzu düşürmeyin.

9 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün her açıdan sizi dikkatli olmaya iten şartlar oluşuyor. İş ve özel ilişkileriniz arasında denge kurmak, öncelikleri doğru belirlemek gerekebilir. İşe ait planlarda son derece kararlı olsanız da üstlerinizle bu konuda çekişme yaşanabilir. Daha fazla sorumluluk almanız gereken bu dönem kariyere yönelik beklentilerde aceleci olmamalısınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının üzerinizde kurduğu baskıdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bir süre böyle gitmek sizin için sağlıklı olsa da eninde sonundatoplumuna uyum sağlamalısınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için daha büyük bir istek duyabilirsin. O hayaller ve hayatlar ayrımı gözünde büyüyebilir. Bugün biraz daha kolları sıvayıp neleri değiştirebileceğine odaklanabilirsin.

9 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Henüz seyahat etmediğiniz yol potansiyel ile doludur. Kendinizi veya değerinizi ortaya koyma fırsatı gelirse bunu kullandığınızdan emin olun çünkü bu önünüzdeki zamanda size iyi dönüşler yapabilir. Maddi konular açıldığında daha çekingen davranmanız normal ve hatta daha iyi olabilir.

9 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

9 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

9 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partnerimizle, ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir, olayları büyütebilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

9 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürpriz bir aşka hazırlıklı olun. Sezgi gücünüz karşılaşacağınız kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Karar verirken kalbinizin sesine kulak verin. Kaçırdığınız birteklifi, yeniden gündeminize gelecek. Bu teklif, kariyeriniz açısından olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. Birlikte çalışma şartlarınızı, sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Midenizle ilgili sorunu önemseyin

9 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 34" R
Ay
Boğa
16° 54' 38" R
Merkür
Koç
21° 51' 03"
Venüs
Boğa
10° 34' 19"
Mars
Koç
05° 42' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 43"
Satürn
Balık
17° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 47' 40"
Neptün
Balık
29° 07' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 19"
Lilith
Başak
24° 11' 58"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>