Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İç Huzuruna Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda değişime açık olman gerekebilir. Sevdiğin kişi ile arandaki gerginliğin daha derin köklerinin olduğunu fark edebilirsin. Bu durum için harekete geçmek seni korkutmamalı.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Maddi konularda "hayaller, hayatlar" ayırımı yapabileceğin bir gün. Yine de enseyi karartmamalısın. Hedeflerini daha iyi belirleyerek güzel bir yolla isteklerine ulaşman için bugünler gerekli…

Eklemlerine dikkat etmen gereken bir gün. Vücudunu esnetmeli ve bol bol su tüketmelisin. Bu sayede eklem ağrılarını azaltabilirsin. Bu tür konularda profesyonellere danışmak seni daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanacak olayları kişisel algılamaz ve çok duygusal davranmazsan güzel bir gün seni bekliyor olacak. Mantığın ile bir çok konuyu halledebilecek enerjiye sahip olacaksın bugün.

3 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün yakın bir arkadaşınızla aranızda yaşanacak gerginlik uzun vadede planlarınızın bozulmasına neden olacak. Bu durumda kendinizi ifade etme konusunda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Empati yeteğenize her zamankinden daha fazla güvenmeniz gereken bir sürecin içindesiniz. Fikirlerinizi inanarak söylediğinizden emin olun.

3 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni sorumluluk alanları oluşturmak isterken, iç huzuruna destek olacak konulara yönelimin artabilir. Tanışacağın kişilerle yapacağın çeşitli sohbetler, fikirlerinde genişlemeye ve yenilenmeye neden olacak. Hatta kafanda yer etmiş bazı konulardaki fikirlerini bile değiştirebilirsin. Ailenle aranda ufak bir tartışma yaşayabilirsin. Sinirlerine hâkim olmalı, yapıcı bir iletişim kurmalısın.

3 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizin ön planda olabileceği bir gün. Yakın çevreniz ile girdiğiniz diyaloglarda kazanan siz olacaksınız. İş hayatınızda bir şeyler adım adım değişiyor. Az daha sabırlı olun. Hak ettiğinize ulaşacaksınız. Parasal konularda acele hareket etmeyin.

3 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde, ilerleyen saatlere kadar sizi sorumlu kılan konular devam ediyor. Eldeki işleri sonuçlandırmak ve yeni başlangıçlara kafa yormak gerekebilir. Daha sonra sizi kısıtlayan pek çok konu geri planda kalıyor. Artık hayatın olumlu yanlarını yaşamak, özlediğiniz değişik uğraşlara zaman yaratmak sizin elinizde. Kişisel açıdan özgürleştiğiniz bu dönem yaşam sevinciniz artıyor.

3 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketle yaptığınız her aksiyonda nezaketli cevaplar alabilirsiniz. Bu da gün içerisinde kendinizi başarılı olmaya teşvik edilmiş hissetmenize neden olabilir.

3 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı planları ertelemen gerekebilir. Bunu gözünde büyütmemen gerekecek. Bazı şeyler için farklı tarihler seçmek sana daha iyi bile gelebilir. Bazı şeyleri oldurmak için zorlamaman gerekebilir.

3 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla iyi bir konuşma, şimdi endişelerinizi kontrol altına almanıza yardımcı olabilir. Endişelerinizi dile getirmek size ihtiyacınız olan gerçeklik duygusunu getirebilir ve muhtemelen düşündüğünüzden daha az stres vardır! Buna rağmen, arkadaşlarınız duygusal doğrulamadan çok pratik çözümler sunmakla ilgilenebilir, bu nedenle yine de bazı hislerle kendi başınıza baş etmeniz gerekebilir.

3 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yaratıcı yönleriniz artıyor. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor. Beklentilerinizle ilgili olumlu olaylar karşınıza çıkacak.

3 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

3 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün evinizle, ailenizle, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Saat 18:15’den sonra; aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili fırsatlar sizinle olacak. Ayrıca enerjiniz yükselecektir. Güzel bir gün dilerim.

3 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişi iyi niyetinizi istismar etmek istiyor. Bu ilişkiye verdiğiniz zaman ve enerjiyi tekrar değerlendirin. Yumuşak bir dille “hayır” deme zamanı gelmiş olabilir. Kariyerinizin geleceği açısından engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. İşle ilgili yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

3 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>