Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Realistsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

İçinde bulunduğun ilişkiye verdiğin zamanın ve emeğin çok fazla olup olmadığını düşüneceğin bir gün olacak. Bazı konulara çok fazla kafa yorman seni düşündürebilir. Kendine biraz zaman ayırmanda fayda var bugün.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve işinizde gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Maddi konularda kafana çok yatacak bir yatırım veya yeni bir proje ile ilgilenebilirsin bugün. Elde edeceğin kazanç ve güzel gelişme seni geleceğin için daha çok heveslenmen yönünde kamçılayacak.

Duygularının yoğun olacağı bir gün olacak senin için. O yüzden sevdiğin insanlardan destek almaktan çekinmemeli ve bol bol sohbet ederek kafanı boşaltmaya çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güzel bir enerji bulabilirsin kendinde. Yapmak istediğin şeyler için vakit ayırabilir ve arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Günün kolaylıkla geçmesi için tembellik yapmaman gerekecek.

26 Şubat 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, özellikleve kariyer anlamında bugün zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bu sabaharkadaşlarınızla aranızda yaşayacağınız bir gerilim sınırları belirleme isteğinin oluşmasına neden olacak. Bununla birlikte, kişisel eğiliminize dikkat etmeniz ve ne kadar sinirli olursanız olun başkalarına ters düşmekten kaçınmanız gerekir.

26 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında yaşanan bazı gelişmeler, içindeki hırsı körükleyebilir. Kendine karşı fevri davranmak yerine durup düşünmelisin. Yakın bir dostun ya da arkadaşın bir meselen için çözümler ve iyileştirmeler sunabilir. Hayatındaki bazı kişilerin iç yüzünü ve oyunlarını görmene yardımcı olabilir. Bugün aklında, mantığında oldukça devrede. Duygusal yanın yerini gerçekçiliğe bırakıyor.

26 Şubat 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal olabileceğiniz bir gün. Sevilme ihtiyacınızı ve hislerinizi ifade ederseniz karşılık görebilirsiniz. Sevgi saklamak ya da kaçınmak için değildir. Bugüne kadar bu konu ile ilgili elinizden geleni yaptıysanız kendinizi yormayın.

26 Şubat 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı küçülürken kendinizi pek rahat hissedemeyebilirsiniz. Tamamlanmakta, sonlanmakta olan durumlar var. Gelecek yönünde daha ciddi düşünebilirsiniz.

26 Şubat 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda kendinizi mutlu edecek enerjiyi bulabileceksiniz. Kendinizi herhangi bir sebebe bağlı kalmadan huzurlu hissetmek size iyi gelecek.

26 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamak enerjini toplamanda sana çok büyük katkı sağlayacak. Çünkü gün içerisinde bütün işlerini doğru zamanda yoluna koyarak kendine daha fazla zaman ayırabileceksin. Bugüne erken başlamanın faydasını görebilirsin.

26 Şubat 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla konuşmak, şu anda düşündüğünüz bir fırsat için sizi heyecanlandırabilir. Yine de bu tekniği akıllıca kullanmak zorunda kalacaksınız çünkü çevre baskısı hızla beklediğinizden daha güçlü hale gelebilir. İnsanlar, önerdiğiniz bir hareket tarzıyla ilerlemeniz için sizi kışkırttığında, iyi bir fikir olsun ya da olmasın, meydan okumadan geri adım atmak zor olacaktır. Başka birini dahil etmeden önce sizin için gerçekten neyin işe yarayacağına dair kendi düşüncenizi yapın.

26 Şubat 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişim trafiği içinde olacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak isteyebilir ve iç dünyanızda, kişisel bir muhasebe içinde olabilirsiniz. Bugün bazı konularda değişim içinde olmanız gerekecektir.

26 Şubat 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

26 Şubat 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir maraton yarışı için güdülenmek adına iyi bir gün. Eğer bir amacın varsa, başarmak için daha da yakına gelmelisin. Kararlılığın ve dayanıklılığın bugünlerde test ediliyor, bu yüzden seni zafere taşıma konusunda yardımcı olacak olan daha ufak adımlara odaklan. Bugün bir projen hız kazanabilir ya da gelecek vaat eden bir ilişki alevlenmeye başlayabilir.

26 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerçek sevgi beklentisiz olandır. Kişileri kucaklayamasan bile içindeki sevgiyi kucaklayıp, kendini onurlandır. Kendini güçsüz hissettiğini farklı bir yol izleyebilirsin, sevgide kal.

26 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>