Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda gerginlikler yaşanabilir. İnançlarınız veya gelecek hakkındaki fikirlerinizde bazı çatışmalar olabilir. Ancak anlayışlı davranmak ve birbirinize karşı nazik olmak aranızdaki durumu yumuşatacak.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Bugün maddi olarak bir uyum yakalayacaksın hayatında. Harcamak istediğin miktar ile kazandığın miktar örtüşecek ve kaygılarından uzaklaşacaksın. Para harcamak da kazanmak da zevkli olacak senin için.

Vücudunun kapasitesini anlayacağın bir gün. Neyi yapıp neyi yapamayacağını anlayarak sağlığını zorlamadan kendini tanıyabilirsin. Daha fazlasını yapmalıyım dediğin şeyler için güzel programlar hazırlamalı ve acele etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğun ortamlara keyif getireceksin. Hem neşeli hem de enerjik bir halin olacak. Ancak etrafında göreceğin zorluklar enerjini biraz zorlayabilir. Kendini her türlü duruma hazırlamalı ve günün sonunda yorgun düşmemek için dikkatli olmalısın.

24 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün uzun süredir çalışma yaptığınız bir konuya ilişkin olarak çabalarınızın sonuç verdiğini göreceksiniz. Bugün enerjiniz çok yüksek ve bunu başarıya ulaşmak için kullanabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda her zamankinden daha iyi bir aşamadasınız. Bu nedenle olayları değerlendirerek objektif bir şekilde yorum yapma konusunda geri planda kalmamaya özen gösterin.

24 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde adeta oradan oraya koşuşturacaksın. Çalışan bir Koç burcuysan, son dakika gelişen iptallerden dolayı, planlarında değişiklik yapabilirsin. Bugün bulunduğun yer seni geçmişe götürecek. Bir semt, eski biryeri ya da buna benzer bir yerde yıllar sonra yeniden bulunman hatıralarını canlandırabilir. Eğer bir yolculuğa hazırlanıyorsan gerekli eşyaları tekrar tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.

24 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, enerjiniz muhtemelen harekete geçmeye ve ilerleme kaydetmeye odaklanacak. Özellikle motive hissediyor olabilirsiniz ve üretken olmak için güçlü bir arzunuz olabilir. Bu, koşuşturma ve kararlılık gerektiren görevleri ve zorlukları üstlenmek için harika bir gün. Büyük hedefler koymaktan korkmayın; onlara ulaşmak için enerjiniz var.

24 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi daha çok meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Mücadele ettiğiniz konulardaki ani değişiklikler sizi zorlayabilir.

24 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam istediğiniz gibi bir şeyleri gerçekleştirebilmek size daha da cesaret verebilir. Yeni kültürleri de merak ettiğiniz eğitim dolu bir evreden geçebilirsiniz.

24 Şubat 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün parasal şansın artabilir. Eğer emek verip karşılığını beklediğin bir konu varsa bugün bu konuda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Parasal konuda daha keyifli konulara odaklanabilirsin.

24 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akranlarınızdan farklı olmak şu anda sizin için özellikle zor olabilir. Yaşam seçimlerinizin neden bir şekilde beklenen normları takip etmediğine dair soruların saldırısına uğramış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, kendi iç şüphelerinizin filtresi bakış açınızı karartıyor olabilir. İnsanlar, korktuğunuz gibi sert bir şekilde yargılamak yerine, yaptığınız şeyi taklit etmeye çalışıyor olabilir. Tepki vermeden önce dikkatlice dinleyin.

24 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

24 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

24 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızda bazı krizler, sorunlar gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, hobi, çocuklarınızın çevresindeki kadınlara ise dikkat. Güzel bir gün dilerim.

24 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız birgörüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

24 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>