Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mükemmeliyetçisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konusunda daha yapıcı olman gereken bir gün. Eğer hayatında bir insan yoksa bile aşka olan bakış açını tekrar düşünebilir ve hayattan bu konuda ne istediğini sorgulayabilirsin. Kendine nazik olmayı unutmamalısın.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Faturalarını dikkatle gözden geçirmen gerekebilir bugün. Maddi konularda hayallere dalıp gitmek yerine elinde var olan paralarla hareket etmek seni daha düze çıkaracak. O yüzden yapman gereken ödemeleri dikkate almalısın.

Algılarının açık olacağı bir gün. Rüyalarına ve hislerine güvenebileceksin. Zihninin berraklığını korumak için şekerli gıdalardan uzak durmalı ve daha fazla su tüketmelisin. Böylece günün çok daha rahat geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların dikkatini çekeceğin bir gündesin. Bu güzel bir etki olsa da karşına normalden fazla engel çıkması da olası. Bu engelleri aşmak için biraz fazladan hareket etmen veya daha fazla insan ile muhatap olman gerekebilir.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle alakalı olarak yeni bir oluşumun içine gireceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek her zamankinden daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsanız derin bir nefes alın ve olayları akışına bırakarak bir süre gözlem yapmayı tercih edin.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boş zamanını sevdiklerinle biraz zaman geçirmek önemli olacak. Bir arkadaşın, uzun süredir evliliğinin üzerinde dolanan kara bulutları anlatıp, evliliğiyle ilgili aldığı kararları seninle paylaşabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Ayın gökyüzündeki konumu seni fazlasıyla mükemmeliyetçi yapıyor.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan zevk alarak biryapmak isteğiniz bugün daha fazla artabilir. Ortaklı işlerinizde bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Gerekli araştırmaları yaparak en doğru kararı verebilirsiniz. Parasal konularda büyük değişimlere ve kazanımlara ilerliyorsunuz.Sabırlı olun.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde ya da arkadaşlarınızla birlikte daha aktif olabileceğiniz fırsatlar var. Olaylara yukarıdan bakabileceksiniz.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimli olmanın faydalı olduğunu fark edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hırslı olan Koç’laryerlerinde hiç istemedikleri sürtüşmeler yaşayabilirler.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinden geçenleri söylemeden duramayabilirsin. Hatta bazı şeylere çok büyük bir tutkuyla da yaklaşman olası. Kendini ifade etmeden ve hislerini ortaya koymadan bir şeyler içine sinmeyebilir. Bu durumu aşk konularına yansıtman olası.

25 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla konuşmak, şu anda düşündüğünüz bir fırsat için sizi heyecanlandırabilir. Yine de bu tekniği akıllıca kullanmak zorunda kalacaksınız çünkü çevre baskısı hızla beklediğinizden daha güçlü hale gelebilir. İnsanlar, önerdiğiniz bir hareket tarzıyla ilerlemeniz için sizi kışkırttığında, iyi bir fikir olsun ya da olmasın, meydan okumadan geri adım atmak zor olacaktır. Başka birini dahil etmeden önce sizin için gerçekten neyin işe yarayacağına dair kendi düşüncenizi yapın.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi biranlaşması yapmak istiyorsanız, güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Konumunuzu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınızla, gelirlerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca aşk açısından güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Huzur, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir süre daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici

25 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 31" R
Ay
Aslan
17° 16' 13" R
Merkür
Koç
28° 56' 03"
Venüs
Boğa
18° 54' 53"
Mars
Koç
10° 53' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 36"
Satürn
Balık
17° 44' 08"
Uranüs
Boğa
23° 11' 17"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 50"
Lilith
Başak
24° 57' 05"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>