Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile güzel vakitler geçirebileceğin ve kendini çok daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bugün bu kişiyle vakit geçirerek aranızdaki duygu bağını da kuvvetlendirebilirsiniz. O yüzden bir randevu ayarlamaya bak.

Çalışkan ve özenli birisiniz, bazen bu durum aşırıya kaçabiliyor! Makul olandan ve hatta uygulanabilir olandan daha fazla sorumluluk almaya meyillisiniz. Ufak ayrıntılarda boğuluyorsunuz. İş atama sanatında uzmanlaşmanızın zamanı geldi! Masanızın büyük bölümünü işgal eden angarya işler astlarınızdan birine devredebileceğiniz şeyler ve böylece hem masanız hem de zihniniz daha büyük problemlerle uğraşabileceğiniz ferahlığa kavuşacak.

Maddi konularda kafanın yorgun olabileceği bir gün. Bazı konulara odaklanmak senin için zor olabilir. O yüzden harcamalar söz konusu olduğunda ani kararlar almaktan kaçınmalısın bugün.

Göz sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Eğer çok fazla ekrana bakıyorsan ve gözlerinin kuruduğunu hissediyorsan buna göre önlemler almalı ve gerekiyorsa bir doktora görünmekten çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek için kendine zaman tanıman gerekebilir. Bir süredir bazı şeyler seni yormuş olabilir. Bugünü kendine ayırarak hem zihnini hem de bedenini dinlendirmen sana iyi gelecek.

28 Şubat 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk alacaksınız. Üstlenmek zorunda kaldığınız yeni sorumluluklarınız hayatınızda yeni bir kapının açılmasına neden olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için kendinize özel anlar yaratmaya özen gösterin.

28 Şubat 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun ve yorucu bir Şubat ayını bugün itibariyle noktalıyorsun. Nasıl bir ay olduğuna dair uzun uzadıya değerlendirmelerde bulunacaksın. Etrafında olan bitene bugün biraz daha duyarlı bakıyorsun ve talep etmemelerine rağmen birilerine yardımcı olabilirsin. Yaratıcı yönünü kullanarak gelişmelere bağlı olarak yeniden şekil veriyorsun.

28 Şubat 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın içinize sığmadığı bir gündesiniz. Duygularını paylaşmak için dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Sağlığına, bağışıklık sistemine biraz daha önem vermelisiniz. Biraz kendinizi geriye çekmek çok doğru bir karar olacak. Sabırlı olun ve çalışmaya devam edin.

28 Şubat 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni haberler ve çokça konuşma gününüze büyük ölçüde hareket ve tempo katacak. Düşüncelerinizi daha anlaşılır biçimde ortaya koyarken, öğrendiklerinizi başkaları ile paylaşacağınız planlara odaklanmaya çalışın. Daha objektif olmanız gereken bu dönem kısa yolculuklar ve yeni fikirler faydalı sonuçlar getirecektir. Kardeşlerle ilgili gelişmeler ve yeni ziyaretlere vakit ayırmak gerekebilir.

28 Şubat 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurgulamak yerine partnerinizle birebir görüşmeyi tercih edebilir ve söylemlerinizi kendisine ileterek kendisini ifade etmesine izin verebilirsiniz.

28 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı duyduğun sorumluluk hissinin kendini ihmal etmesine izin vermemelisin. Kendine zaman ayırıp ihtiyaçlarını belirlemek senin için önemli olacak. Kendini iyi hissettikçe çevrene daha yararlı olabilirsin.

28 Şubat 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçenize bağlı kalmak şu anda zor olabilir. Muhtemelen ilginizi çeken herhangi bir havalı şeyin peşine düşeceksiniz. Arkadaşlarla iyi vakit geçirmek için dışarı çıkmak, planladığınızdan daha fazlasını harcamayı özellikle kolaylaştırabilir. Bununla birlikte, akran baskısı her iki şekilde de olabilir, arkadaşlarınızın da sizi finansal bir sıkıntıdan kurtarması için bazı etkili önerileri olabilir. Onları mantıklı bir şekilde dinleyin.

28 Şubat 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunduğunuzda, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

28 Şubat 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

28 Şubat 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer telefonunuza veya bilgisayarınıza gömülüp, haftanın ilk gününü bu şekilde geçirmeyi düşünüyorsanız, bundan vazgeçmelisiniz. Biraz daha hayata karışmak, çevrenizdekilerle iletişim kurmak size daha büyük kazanımlar getirir ve zamanınızı daha verimli kullanmanızı sağlar.

28 Şubat 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kapıyı açan son anahtar sabırdır. Yaratıcılığın gücü geliyor. Üst kalitede bir işin onaylanıyor. Grup çalışmaları yap ve bir takım oyuncusu ol bugün. Düşüncelerini çevrendekilere sevgiyle aktar ve kabulünü izle.

28 Şubat 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 27" R
Ay
Koç
08° 32' 45"
Merkür
Koç
19° 45' 24"
Venüs
Boğa
07° 20' 52"
Mars
Koç
03° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 00' 54"
Uranüs
Boğa
22° 38' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 45"
Lilith
Başak
23° 54' 33"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>