Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karar Zamanı Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Yeni ve daha tatlı bir aşk hikayesi başlıyor olabilir mi? Daha önceki gibi seni zorlayan bir ilişkiden çok seni sarıp sarmalayacak bir etkiye açman gerekiyor kendini. Güzel sürprizlere hazırlıklı ol.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Maddi konularda ani kararlar almaman gereken bir gün. Kaygıların çoğalabilir ve duygusal kararlara varabilirsin. Bunu engellemek için sakin kalmalı ve yeni bir karar almaktan çekinmelisin bugün.

Kendine nazik olman gereken bir gün. Gerek hareketlerin gerekse yediklerin olsun vücudunu yoracak şeylerden uzak durmalısın. Kendini çok fazla yormamalı ve iyice dinlendiğinden emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara olumlu enerjiler saçacağın bir gün olacak. Gülen bir yüz ile etrafında negatif olan birçok şeyi düzeltebileceksin. O yüzden insanların iyi taraflarına odaklanıp günün daha güzel geçmesini sağlamalısın bugün.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

27 Şubat 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne olumlu duygularla başlaman etrafındakilere de yansıyacak. Fikirlerin değer görüyor. Aile içinde yaşanan bir anlaşmazlığı sen çözeceksin. Bugün vereceğin kararlar uzun süre hayatında etkili olabilir. Acele karar vermemek adına birilerine de danışmak isteyebilirsin. Bugün eve ya da ofisine gelen evrak kafaları karıştırabilir. Unutulmuş bir vergi borcu ya da trafik cezası sorun yaratabilir.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevre baskısı ile karşı karşıyasınız. Sizi kısıtlamak isteyenlere en büyük cevap elde edeceğiniz başarılar olacaktır. Bu baskı size sizin bile farkında olmadığınız bir potansiyeli gösterebilir, odaklandığınız konu bu olursa onu bulabilirsiniz.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününe kısa yolculuklar ve iletişim alanında sizi aktif kılan uğraşlarla başlayabilirsiniz. Çok hareketli ve zihinsel açıdan yoğun olan gündeminizi yenilemeli, farklı planlar yapmaya çalışmalısınız. Eğitim çalışmalarının arttığı bu dönemi verimli geçirmek üzere yeni kararlar alabilirsiniz. Yakınlarla ilişkilerin yaratacağı küçük sorunlara çok fazla takılmamaya çalışın.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha sosyal hissedeceğiniz bu günlerde eğitim konularında başarılı olabileceksiniz. Neyi değiştirmekten korkuyor iseniz onu değiştirme cesaretine sahip olacağınız bir gün.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle beraber daha çok zaman geçirmek senin için iyi olacak. Onlara işlerinde yardımcı olmak aranızdaki ilişkinin güçlenmesini sağlayabilir. Bu sırada kendini geliştirmeye devam etmelisin.

27 Şubat 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir otorite figürü, bugün parlak bir planınızı bozuyor gibi görünebilir. Daha da sinir bozucu bir şekilde, muhtemelen size doğrudan bir inkar vermiyorlar. Bunun yerine, muhtemelen sonsuz ve belirsiz şikayetlerle sizi meşgul ediyorlar. Kendi başınıza neleri karşılayabileceğinizi belirlemek belirleyici olabilir. Kendi yolunuzla ödeyebiliyorsanız, başka birinin sizi durdurmak için yapabileceği pek bir şey yoktur.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz ve kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim, sosyal medya konuları gündeminize gelebilir. Güzel gelişmeler sizinle olacak. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

27 Şubat 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortakyaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

27 Şubat 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 20" R
Ay
Aslan
17° 26' 21" R
Merkür
Koç
28° 57' 03"
Venüs
Boğa
18° 55' 54"
Mars
Koç
10° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 48"
Satürn
Balık
17° 44' 11"
Uranüs
Boğa
23° 11' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 53"
Lilith
Başak
24° 57' 10"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>