Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni bir insan ile yapacağın ilginç konuşmalar, aşk konularında neler beklediğini düşünmeni sağlayabilir. Bu yeni kişinin etkisi ile kendini çok daha iyi hissedebilir ve aşka kendini daha rahat açabilirsin bugün.

İlişki problemlerinin üzerine gidiş yönteminiz, çözümsüzlük bırakmayacak biçimde. Hakkettiğiniz birçok kazanım dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Yaptığın işten keyif aldıkça daha güzel kazançlar elde edebileceksin. O yüzden keyfini arttıracak aktivitelere yönelmeli ve maddi kaygıları bir kenara bırakmalısın. Böylece daha iyi sonuçlar elde edebilirsin bugün.

Gelecek için plan yapmak güzeldir ancak bugüne odaklanmak daha iyidir. Bugünden bazı şeylerin önlemini alman sağlığın için daha iyi olabilir. Sağlık ertelemeye gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinle güzel vakit geçirmek için iyi bir gün olacak. Bu güzel günü seni seven ve değer veren insanlara ayırmak, aranızdaki bağın daha da sağlamlaşmasını sağlayabilir. O yüzden bugününü böyle bir görüşmeye ayırabilirsin.

2 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Bugün sosyal çevrenizde yenilikler olacak ve değişim rüzgarları esecek. Sosyal anlamda çevrenizdeki kişileri sorgulamaya başlayacağınız bir gündesiniz. Bazı kişilerle aranızdkai bağın kopmaya başladığını fark edeceksiniz.

2 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir şeyler öğrenme, kendini herhangi bir konuda geliştirme isteğin artacak. Bu sayede kişisel gelişimine daha kolay odaklanacaksın. Yapacağın seyahatlerle ilgili uygun zaman ve yer durumlarını araştıracaksın. Açık sözlü olmanın iyi olduğunu düşünüyorsun. Ancak bugün açık sözlülüğün patavatsızlığa dönüşebilir ve bu yüzden yanlış anlaşılabilirsin.

2 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda düşüncelerinizi somut verilere aktarmaya çalışırken, gerçeklerin eldeki verilerle uyuşmadığını fark ediyorsunuz. Kısa zamanla yaşadığınız motivasyon kaybı sizi vazgeçirmemeli. Eksikliği bulmaya ve onu tamamlamaya odaklanın. İkili ilişkilerinizde restleşmeyin. Bugün zaten çok göz önünde olacaksınız.

2 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok daha iyimser ve girişken olacaksınız. Evde başlayan yenilenmeler sizi mutlu ederken, yaşanan mekânda olumlu değişiklikler yapılabilir. Yakınlarla ilgili konular, birbirinize destek vereceğiniz planlar hızlanacak. İş hayatına yönelik yatırımlarınız ve beklentileriniz üzerinde de durabilirsiniz. Beklemede işe ait büyük planlar yeni bir hız kazanacak.

2 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Benzer olaylara aynı tepkileri verirseniz geçmişle aynı sonucu alacağınız için daha bilgece düşünerek karar vermelisiniz ki sonuçlar farklı olsun.

2 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan bitene tepki vermek için acele etmemen iyi olacak. Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Olayları kendi haline bırakmak sana daha iyi gelebilir, acele etmemende fayda var.

2 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen bugün istediğinizi bir noktaya kadar elde edebilirsiniz. Kendinizi başkalarının çekici bulduğu bir şekilde sunmak için harika bir yerdesiniz. Bununla birlikte, pembe gözlükleriniz dahi bazı insanların absürd isteklerinin masumlaştıramaz. Neyin istenmesinin uygun olduğu konusunda en iyi muhakemenizi yapmaya çalışın ve makul olamıyorsanız en azından dürüst olun.

2 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Dikkatli olmalı, enerjinizi doğru kişilerle ve akıllıca paylaşmalısınız

2 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

2 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mars, tüm enerjisiyle birlikte burcunuzun iletişim alanına giriş yapıyor. Geçmişte yaptığınız bir hatayı düşünüp, artık o günlerin geride kaldığını, hatalarınızdan ne kadar çok şey öğrendiğinizi kendinize hatırlatmanın tam zamanı.

2 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

2 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>