Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine zaman ayırmayı ihmal etmiyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile sakin ve rahat bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Eğer aranızda bazı gerginlikler varsa, bu rahat ve sakin ortamda kendiliğinden çözülebilir. Bugün kendini bu konularda zorlamamalısın.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmeniz gerekiyor.

Bugün güzel bir gün geçireceksin ve bu günü geçirirken çok fazla paraya da ihtiyacın olmayacak. Sevdiklerinle vakit geçirirken maddi kaygıları göz önünde bulundurmayacaksın bugün.

Duygularını kontrol altında tutmak için zihnini boşaltman gerekebilir. Bunu sağlamak için de kendini çok fazla yormayacağın bir gün geçirmen gerekecek. Kendine odaklanarak iç sesini tekrar bulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. İnsanlar bunu garip bulabilir. Ancak kendine odaklanmak ve yapmak istediklerin için çalışmak adına kafanı toparlamak isteyebilirsin. Bugün kendine vakit ayırmayı unutma.

1 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda çizdiğiniz sınırları bir kez daha gözden geçirmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için harika bir zaman! Kendinizi ifade etme konusunda her zamankinden daha başarılısınız. Bunun tadını çıkartın.

1 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş rutininde liderlik vasfınla farkında olmadan baskıcı davranışlar sergileyebilirsin. Beklentide olduğun haberler seni sabırsız hale getirebilir. Ancak pratik çözümlerin sayesinde olumlu sonuçlar ortaya koyuyorsun. Baskıcı tavırların partnerini de bunaltabilir ve ilişkinde kısa süreli sorunlar yaşayabilirsin.

1 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ortaya koymak isterken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Duygusallığınızı saklamak için yalnız kalmayı tercih ediyorsunuz. Bu yalnız kalmak fikri sizi kendinizden ve amaçlarınızdan uzaklaştırmamalı, aksine ne yapacağınızı belirleme konusunda size rehber olmalıdır. Artık açık ve net olun.

1 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok evde sizi zorlayan temaların üzerinde özenle durmaya çalışın. Zira aile içi ilişkilerin zorlanması ile soğuk bir hava esebilir. Bir yandan da özel hayatınızda başlayan stresli dönemi dikkate almakta yarar var. Eldeki kaynakları doğru kullandığınızda toprağa ait bir yatırım projesi hızlanabilir. Masrafların abartılmaması yönünde önlemler almaya çalışmalısınız.

1 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Disiplinin önemli olduğu bir dönemden geçebilirsiniz. Sahip olduklarınızı kaybetme korkusu baş gösterse de bu tip korkularınızı huzurla yenmeyi deneyimlemelisiniz.

1 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal olarak kendinden emin olmadığın bir gün olabilir. İleriye dönük harcamalar konusunda kararsız kalabilirsin. Aceleyle karar alıp kendini zorlayacağına planlarını esnek tutman daha iyi olabilir.

1 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi akranlarınızla karşılaştırmak, şu anda size yetişmek için yeterli paranız veya maddi varlığınız olmadığı fikrini verebilir. Kişisel olarak önemli bulduğunuz hedeflere doğru ilerleme kaydettiğinizi hissediyorsanız, bu memnuniyeti kaçırma korkunuza karşı tartmanız gerekebilir. Belirli konuları gündeme getirerek bu çatışmayı alevlendirip körükleyemeyeceğinize de bakmak isteyebilirsiniz. Sohbete ne kattığınızı kontrol edebilirsiniz!

1 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Organizasyon işlerden müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz.

1 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

1 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün evinizle, ailenizle, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz. Ufak tefek bazı sorunlar gerçekleşebilir. Güzel bir gün dilerim.

1 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerilimsiz, sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok oldukça güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok

1 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 34" R
Ay
Balık
25° 44' 04"
Merkür
Koç
19° 08' 50"
Venüs
Boğa
06° 16' 12"
Mars
Koç
03° 01' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 29"
Satürn
Balık
16° 56' 33"
Uranüs
Boğa
22° 35' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 52"
Lilith
Başak
23° 48' 44"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>