Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pes Etmiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Eğer hoşlandığın bir kişi ile görüşeceksen bugün kendini kasmamalısın. Eskiden yaşadığın üzüntüleri ve hayal kırıklıklarını, tekrar gerçekleşecek gibi kafanda canlandırmanın hem sana hem de karşıdaki insana haksızlık olduğunu hatırlaman gerekecek.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Eski eşyalardan kurtulmak ve yenilere yer açmak sana iyi gelebilir. Maddi kaygılar ve geleceğe ait sorumluluklarını bir kenara bırakarak sahip olduklarını elden geçirmen ve gereken açığı oluşturman daha iyi kararlar almanı sağlayacak.

Bağımsızlık kazanmak sadece maddiyat ile olan bir şey değildir. Kendine olan güveninin artması ile etrafındaki insanları daha az umursamak da bir bağımsızlıktır. Bunu kazanmak için daha fazla egzersiz yapabilir ve kafanı dağıtabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjin oldukça yüksek olacak bugün. Karşına çıkan negatif olayları bile olumlu bir hale çevirebileceksin. İnsanları ikna kabiliyetin sayesinde günün çok daha rahat ve keyifli geçecek.

7 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayacaksınız. İletişim kurma ve ilginç tartışmalar yapma yeteneğine sahip bir kişiliksiniz. Ancak bugün kendinizi geri plana itmek zorunda kalabilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanız tekrar karşınıza çıkabilir.

7 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçten içe yapamam deyip geri çekildiğin her ne varsa bunların üzerine gideceksin. Vazgeçmek, daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Öğreten gezegen Satürn bugün son burca taşınıyor. Yakın çevrenle ilişkilerini güçlendirmek isteyebilirsin. İş arayışında olan Koç burcuysan, geri dönüşlerin olmaması umutsuzluğa kapılmana neden olabilir. Fakat pes etmemelisin.

7 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile sizleri yaralayan iletişimsel tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Kırıldığınızı ve kırgınlığınızı dile getirmeden bulunduğunuz ortamdan ayrılacaksınız. Artık kimseye bir şey anlatmak istemiyorsunuz. Çünkü en çokta sizi yakınlarınız yaraladı veya üzdü. Kendinize yeni bir yön tayin edin.

7 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ikinci gününde de görev bilinciyle hareket etmeye devam ediyorsunuz. Bugün kişisel açıdan sizi oyalayan sorumluluklar üzerinde durmak, hızlı hareket edilmesi gereken düzenlemeler yapmak gerekebilir. Çalışma ortamında yenilenmesi gereken işler, sağlıkla ilgili uğraşlar daha fazla göze çarpabilir. Günlük rutinlerde sizi zorlayan konuları hafta ortasından sonraya ertelemeye çalışın.

7 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olan Koç’lar ilişkilerini kurtarmak için belirgin aksiyonlar alabilirler. Cesaret gerektiren bir gün geçirebilir ve cesaret sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

7 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişime açık olman gerekecek. Aynı fikirleri, aynı inanışları sonsuza kadar götürmek o kadar da iyi bir şey değildir. Bazen fikrini değiştirmeye ihtiyacı olabilir insanın. O yüzden bugün içsel bir yolculuğa çıkabilirsin.

7 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kendinizi fazla kaptırmamanız iyi olur, özelliklemaddi konulara geldiğinde. Muhtemelen tedbiri elden bırakmaya hazırsınızdır, ancak gelir konusu sizi bazı şeyleri kontrol altında tutmaya zorlayabilir. İstediğiniz gibi yapabileceğiniz paranız olduğunu düşünseniz bile, harcamaya başlamadan önce hesaplarınızı kontrol edin, çünkü bazı önemli bilgileri kaçırmış olabilirsiniz.

7 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınızda aktiviteniz artacak. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreç için belli bir hedef seçmelisiniz. Bugün isteklerinize sıkı sarılmalısınız.

7 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

7 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışmalar, gündelik rutinler, evcil hayvanlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim problemleri gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizdeki insanların desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Oysa onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün beklenmedik bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Aralıksız süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

7 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 01" R
Ay
Akrep
19° 02' 40" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 42' 51"
Mars
Balık
25° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 20"
Satürn
Balık
16° 06' 44"
Uranüs
Boğa
22° 03' 29"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 05"
Lilith
Başak
22° 46' 19"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>