Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Lidersin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile güzel bir uyum yakalayacağın bir gündesin. Bir aradayken keyfinizin yerinde olması bir yana, halledilmesi gereken meselelerin daha kolay çözüldüğünü fark ederek şaşırabilirsin. Keyfin yerinde olacak bugün.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Para söz konusu olduğunda analitik düşünmen gerekecek. Her şeyi detaylıca planlamak ve düşünmek seni biraz gerebilir bugün. Ancak büyük masraflar yapmadan önce dikkatli düşünmekte fayda var.

Günlük meselelerini egzersiz yaparken düşünmen daha rahat sonuçlar ve çözümler bulmanı sağlayabilir. Daha aktif olman ve vücudunun daha fazla hareket etmesi gününün daha rahat geçmesini sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla iletişime geçmek senin için zor olabilir. Kendini kısıtlanmış veya yardım alamamış hissedebilirsin. Ancak bu durum kendi potansiyelini ortaya koymaya yaracak. O yüzden kendine güvenmelisin.

5 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün tamamen sezgilerinizle hareket edeceğiniz bir gün sizleri bekliyor. Mantığınız ve duygularınızın arasında kalarak seçim yapmak zorunda olabilirsiniz. Seçimler konusunda aceleci davranmamaya özen gösterin. Dengenizi koruduğunuzda aslında doğruya ulaştığınızı fark edeceksiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için oldukça aktif ve hızlı geçecek günlere adım atıyorsun. Eğer haksızlığa uğradığını düşünen bir Koç burcuysan, haklılığın ortaya çıkabilir. Lider ruhunu, sosyal yaşamının her köşesine yansıtmak istiyorsun. Özellikle aile içerinde yapacağın yönlendirme kardeşlerinle aranda ufak bir tartışmaya neden olabilir.

5 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizi harekete geçirmek için telkinlerde bulunabilirsiniz. Sizlerin enerjilerine ayak uyduramayarak geride kalmaları sizin de enerjinizi tüketiyor olabilir. Bu tür olaylara çok takılmadan yolunuzda gitmeye devam edin.

5 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha özgür ve yenilikçi hissedebilirsiniz. Aşka ve sevdiklerinizle ilgili konulara vurgu var. Kendinizi sahnede daha güçlü hissedebilirsiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızın çözümü noktasında istikrarlı gittiğiniz taktirde kendinizin en iyi versiyonu olabilirsiniz. Bu da özgüveninizi arttırabilir ancak bunun için disiplin şart.

5 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararlar alman kolaylaşabilir. Hayatına daha rahat bir bakış açısıyla odaklanabilirsin. Uzun vadeli planlar yapmak ve kendini geliştirmeye açmak için çok iyi bir gün olacak bugün.

5 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat bugünden itibaren bir ışıltıya bürünüyor. Gün, realitenizi bulanıklaştırarak çok daha şekillendirilebilir bir şeye dönüştürüyor. Başkalarıyla veya kendinizle ne kadar doğrudan olmaya çalışırsanız, kendinizi o kadar çok döngü içinde bulabilirsiniz. Şovu yönetmeye çalışmak yerine, hayatın doğal gelgitlerinin size rehberlik etmesine izin verin. Normalde akışa uymasanız bile, yeni bir şey denemek oldukça değerli olabilir.

5 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve hiç acele etmemelisiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

5 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Korku bazen insana bakış açısını kaybettirir, hiçbir şeyi göremez hale getirir. Eğer benzer bir durumdaysanız bir mola verin ve biraz nefes alıp korkularınızdan uzaklaşmaya çalışın. Bunu başarabilirseniz, yaşadıklarınızın sorun değil fırsat olduğunu görebilirsiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi sürekli vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız zor. İşle ilgili kararlarınıza her zaman güveniyorsunuz, fakat öngörüleriniz bugünlerde doğru sinyaller vermeyebilir. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor, bu kadar stres yapmaya değmez.

5 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>