Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekeceğin bir gündesin. Kendini çok daha rahat ifade edebilecek ve sevdiğin kişinin ilgisini daha rahat kazanabileceksin. O yüzden bugün iletişime geçmen iyi olabilir.

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Bugün eline geçmesini beklediğin paralarda gecikmeler yaşanabilir. Herhangi bir masraf yapmadan önce eline parayı alman gerekecek. Var olmayan para için masraf düşünmemelisin bugün.

Yeni bir egzersiz programı veya yeni bir beslenme stilini araştırmak ve hayatına adapte etmek isteyebilirsin. Böyle büyük değişimlerden önce profesyonellerden destek almayı unutmamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rahat ve huzurlu bir gün geçirebilirsin. Bu güzel günde ufak tefek aksaklıklar çıksa da sakin kalarak çok rahat sonuçlar elde edebilecek ve keyfine devam edeceksin. Günün güzel geçmesi ruh haline de yansıyacak.

4 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünün gündem maddesini ikili ilişkilerle aşk hayatınızda yaşadığınız gelişmeler oluşturacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek ve onları ne kadar çok sevdiğinizi söylemek için harika bir gün! Sevginizi paylaşmaktan çekinmeyin ve onlara kocaman sarılın. Bu size her zamankinden daha iyi hissettirecek.

4 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerle sırlarını paylaşma konusunda başın ağrıyabilir. Bu yüzden de kimlerle, hangi konuda konuştuğuna dikkat etmeye karar veriyorsun. Sağlığınla ilgili aklına takılan endişeleri gidermek isteyeceksin. Saçlarıyla ilgilenmeyi seven fakat bir süredir yoğunluktan saçlarıyla ilgilenemeyen Koçlar, saçlarında köklü değişiklikler yapabilir.

4 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sahiplenici özelliğiniz aşırı yorulmanıza yol açabilir. Her konuya, her soruna sizin müdahale etmeniz yalnızca sizin yıpranmanızı artıracaktır. Bırakın bazı işleri de başkaları yapsın. Kendinizi bu kadar yıpratmayın.

4 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi daha yaratıcı kılabilecek bir işe zaman ayırabilirsiniz. Keyif veren bir uğraş ya da çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

4 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızın sevgisini kazandığınız bugünlerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ev ve aile ortamında düzeniniz içerisinde rahat olduğunuzu hissedebilirsiniz.

4 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin açılabilir. Yaratıcılığın artabilir. Çünkü bu yaratıcılığı keyifli şeylere kullanacaksın. Sevdiğin dostlarınla zaman geçirebilir, daha keyifli bir güne odaklanabilirsin. Bu yüzden daha güzel gelişmeleri kendine çekebileceksin.

4 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız bugün sizi ele geçirebilir. Bu nedenle şu veya bu nedenle kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Belki birkaç eski güvensizlik başınızı kaldırabilir veya en iyi halinizi sergilemediğiniz için endişelenebilirsiniz ama bunun sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Bu geçiş geçicidir ve çok geçmeden büyüleyici benliğinize geri döneceksiniz.

4 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınızyok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

4 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

4 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili fırsatlar sizinle olacak. Ayrıca enerjiniz yükselecektir. Güzel bir gün dilerim.

4 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. İlişkinizden keyif aldığınızı düşünürken, kafanızdaki bazı olumsuzluklar canınızı sıkabilir. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz, yakın çevreniz tarafından hoş karşılanmasa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Bu konuda kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

4 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>