Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Lidersin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Dalgınlığa dikkat etmen gerekecek. Eğer sevdiğin kişi ile görüşmen gerekiyorsa nerede ne zaman olduğunu iyi bilmelisin. Dikkatinin dağınık olması aranızdaki muhabbetlere de yansıyabilir.

Yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman olduğu söylenemez. Çevresel şartlar elinizi kolunuzu bağlayabilir.

Maddi konularda fikir ayrılıklarına düştüğün birisi ile konuşmalar yapabilirsin bugün. Sınırlarını iyi korumalı ve bu kişi veya kişilerin sana etki etmesine izin vermemelisin. Sana zarar yaşatan kişilerden uzak durma vakti.

Rüyalarına dikkat etmen gereken bir gün. Vücudunun sana söylemek istedikleri olabilir. Anksiyete rüyalarını dikkate almalı ve bir kenara yazarak ortadaki esas noktayı bulmaya çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla keyifli bir gün geçirebilirsin. Yeni tanıştığın bir insan ile daha fazla vakit geçirerek onu bir arkadaş olarak görmeye başlayabilirsin. Bu güzel ve keyifli ortamda edeceğin muhabbetler sana çok iyi yansıyacak.

6 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugüne başlamak sizin için her zamankinden daha zor olabilir. Çünkü pazartesi sendromunu bütün hücrenizle hissediyorsunuz. Bugün kendinize yüklenmemeye çalışın. Günlük sorumluluklarınızı yerine getirmek dışında kendinizi özgür bırakın.

6 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider oluşunu gözler önüne sermek adına, birçok işi üstlenmek isteyeceksin. Fakat bu durum çalışma arkadaşların tarafından yanlış anlaşılabilir. Bazı arkadaşlarının sana söyleyeceği sözlerin övgü mü yergi mi olduğunu anlamakta zorlanacaksın. Egosu yüksek kişilere dikkat etmelisin. Bugün kişisel bir eşyanı kaybedebilirsin.

6 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde bir diğer yarınızı kaybetmiş hissi olabilir. Ya da sanki hiç bilmediğiniz bir şehirde kaybolmuş gibi hissediyorsunuz. İş hayatınız ya da özel hayatınızdaki bu kaybolmuşluk son buluyor. Biraz daha sabırlı olmalı kaderinizin yönünü iyi tayin etmelisiniz. Hayatınızda şu an her şeyin yenilendiği günlerde olduğunuzu lütfen unutmayın.İçinizde bir diğer yarınızı kaybetmiş hissi olabilir.Ya da sanki hiç bilmediğiniz bir şehirde kaybolmuş gibi hissediyorsunuz. İş hayatınız ya da özel hayatınızdaki bu kaybolmuşluk son buluyor. Biraz daha sabırlı olmalı kaderinizin yönünü iyi tayin etmelisiniz. Hayatınızda şu an her şeyin yenilendiği günlerde olduğunuzu lütfen unutmayın.

6 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk günündeortamında size düşen pek çok sorumluluk var. Elinizden geldiğince organize olmalı, detayların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Zira kariyer hayatına dikkat çeken gelişmelerde sizi meşgul edecek. Yaptıklarınızın görünür olacağı bu dönem ilişkilere dikkat etmek gerek. Bir yandan da ortaklaşa işlerin getirdiği değişiklikler gündeminizde olacak.

6 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga etmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Sinirlerinizin sınanacağı bu süreçte önceliğinizi sakin kalmaya ve kendinizi ifade etmeye vermelisiniz.

6 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendin için bir şeyler yapmalısın bugün. Günü kendine ayırmak, istediğin şeylere zaman tanımak ve en önemlisi de zihnini çalıştıracak şeyler yapmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Günü tembellikle geçirmemelisin.

6 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En nihayetinde, hayat bir maceradır. Bugün, bu düstura göre davranacaksınız. Geçmiş başarılarınız ve arkadaşlarınızın coşkun ilgisiyle kendinize daha çok güveneceksiniz ve daha girişken hissedeceksiniz. Gelecekte gerçekleşmesi muhtemel herhangi bir seçenek egzotik bir adaya yerleşmek bile dail- benimsemeseniz de düşünmeye değer. Ama yine de büyük ihtimalle, öğrenmeyi ve ortak ilgi alanlarınız olan yeni insanlar tanımayı kapsayan bir durum olacak. Tadını çıkarın.

6 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınıza belli bir disiplin getirmek isteyebilir ve bu konuda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafa anlatmak için, gerekli donanıma sahipsiniz ve özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

6 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

6 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sağlık, çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili iletişim sorunları gerçekleşebilir. Maddi kazançlarınızı arttıracak güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

6 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, küçük kıskançlıklardan vazgeçmelisiniz. Kuşkularınızın gereksiz olduğunuzu siz de biliyorsunuz ama bu konuda konuşmaktan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İş hayatında açık sözlü biri olmanız, hata yapmanıza yol açıyor. Bazı durumlarda görüş bildirmek, çok da gerekli olmayabilir. Geçmişte yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak. Küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

6 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>