Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimini Sadeleştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konularında daha rahat olmalı ve daha geniş düşünmelisin. Geçmişe takılarak kendini kısıtlaman olası. Yeni etkilere kendini açman daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelen günlerde sevinçler var. Temponuz yüksek. Bu hem işin gereği, hem de yapınızda olan bir özellik. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz. Daha haftanın ilk günü, sorunlu bir hafta endişesi size pek uymuyor.

İçinde bulunduğun ortamı güzelleştirmek için bazı masraflara girebilirsin bugün. Tamir, tadilat ve dekorasyon gibi konulara bir bütçe ayırmak hem keyfini yerine getirecek hem de bu bütçeyle daha fazla masraf yapmamış olacaksın.

İyi bir uyku çekmek vücudunun dengesini kurmasında faydalı olacak. Bugün uyku konularında daha fazla önem göstermen gerekebilir. Yatağa erken girmek ve uyku için güzel bir ortam sağlamak önceliğin olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eyleme geçme günü! Bazı isteklerini sadece hayalde bırakmamalı ve gerçekleştirmenin yollarını aramalısın. Bazılarını gerçekleştirmek için bütün fırsatlara sahip olduğunu fark edebilirsin bugün.

8 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün her zamankinden daha düşük bir enerjiyle güne başlıyorsunuz. Bu durum günlük işlerinizi yerine getirme konusunda kendinizi motive etmenizi gerektirecek. Kendinize yönelecek ve sorumluluklarınıızı yapacak enerjiyi bulamıyorsanız bir süreliğine kendinizi akışa bırakabilirsiniz. Ancak bu süreyi uzatmamaya özen gösterin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimde yumuşak bir dil kullanman, birçok işini halledebilmeni sağlayacak. Çevrendekileri ikna edecek ve kendini rahatça ifade edebileceksin. Kişisel bakımını ihmal ettiğini düşünebilir ve kendine doğal cilt maskeleri yapabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin yapacağı konuşma, hayallerine bir adım daha yaklaştığını hissettirebilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınıza dair yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişin izlerini, alışkanlıklarını bırakmak bu konuda en büyük destekçiniz olabilir. Yaşadığınız yerdeki eksikler kadar fazlalıkları da bilmeli, bunları kabul etmelisiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

8 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarını mutlu etmek için kendinizden ödün verip vermemek arasında kalabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi öncelikli görmeniz önemli olacak.

8 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla düzgün bir biçimde anlaşman zor olabilir. Karşı taraf, sen ne dersen de anlamayabilir. O iletişim engelini aşamayabilirsin. Bir şeyleri zorlamak yerine kendini geri çekmek daha iyi olabilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi düzene sokmak için şimdiki zaman gibi zaman yok. Gün, size en sağlıklı yönde ekstra bir baskı yapıyor. Son zamanlarda kendinizi biraz fazla şımartıyorsanız, eyleminizi temizlemek için bunun bir işaret olduğunu düşünün. İyi yemek yemeye ve iyi bir egzersiz yapmaya odaklanın. Şimdi fabrika ayarlarınıza dönüp kendinize daha iyi bir yaşam sağlama zamanı.

8 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içindesiniz; bu durum aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bugünde, kırıcı davranmaktan sakınmalısınız. Sözlerinize dikkat.

8 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşle veya ev hayatınızla ilgili bir konuda size sunulan seçeneklerin hiçbirinin size uygun olmamasına rağmen birini tercih etmeniz gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Oysa hiçbir zaman size verilenle yetinmek zorunda değilsiniz. Hayatta her daim yenilikler arayabilir, seçeneklerinizi çoğaltabilirsiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

8 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>