Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gün Keyifli Geçiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Eğer hayatında kimse yoksa ve yeni insanlarla tanışman zorlaştıysa kendin için vakit ayırabilirsin. Güzel bir film aç, kendine bakım yap ve bol bol müzik dinle. İyi etkilerin hayatına girmesi için negatif ruh halinden kurtulman gerekecek.

Bugünlerde karşılaşacağınız yeni fırsatlarda, yeni bir gözle değerlendirmeler yapmanız yararlı olabilir. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, yararsız gibi görmeniz sizi yanılgılara götürebilir.

Bazen maddi konularda başkalarının fikrine açık olabiliyorsun. Bugün de böyle bir gün olacak senin için. Nasıl harcamalar yapman gerektiğini başkalarından duymak seni daha da rahatlatabilir.

Kendini enerjik hissedeceğin bir gün. Bu enerjiyi sağlığını daha iyi bir hale getirmek için kullanabilirsin. Egzersiz yapmak ve yediklerine dikkat etmek bugün kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlarla fikir ayrılığına düşebilirsin. Bazı konularda kendini ifade etmek senin için zor olabilir. Karşındaki insanın yerine kendini koyarak daha rahat bir iletişim kurmak isteyebilirsin bugün.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün uzun süredir üzerinde düşündüğünüz bir konuya dair olarak somut adımlar atacaksınız. Sorumluluklarını aldığınız tüm eylemlerin sonuçlarını alacağınız bir verimli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Karşınıza çıkan yeni fırsatları değerlendirmek için olaylara daha objektif bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlarını yönetmekte zorlanıyorsan, profesyonel bir yardım almayı yeniden değerlendirmeye karar veriyorsun. Geçmişle ilgili meseleleri dert etmekten artık kurtulman gerekiyor. Kardeşin ya da kuzeninden alacağın haberle günü oldukça keyifli geçireceksin. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, katılacağın bir organizasyon daha çok tanınmanı sağlayabilir.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorumluluklar almanız gerekebilir, bundan kaçmak yerine olayları nasıl değerlendireceğinizi tekrar düşünmenizde fayda var. Emeklerinizin son halini görmek çalışma koşullarınızda ve günlük alışkanlıklarınızda yapacağınız değişikliklere yön verebilir.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuracağınız arkadaşlıklar ve iletişim odaklı her konu da uzun ömürlü olacak ve kendinizi yalnız hissetmenizi engelleyecek nitelikte olacaktır.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne ve haftaya acele etmeden başlaman iyi olabilir. Daha sakin bir tonda güne başlaman bir şeyleri daha net görmene vesile olacak. Kendini bir şeyleri yakalamak veya halletmek için acele ettirmemelisin.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi daldaki kuşları ağaçlardan aşağı çekebilirsiniz. Bir başka deyişle bugün sizin için hiçbir hedef uzak değil. Gün, size ekstra bir cazibe katıyor ve bu, ortaya çıkan sorunlara yaratıcı yaklaşımınızla daha da güçleniyor. Hiç şüphesiz kendi halinizde olacaksınız, bu yüzden gözünüz birisinde veya bir şeydeyse, o zaman bugün bunun için mükemmel bir gün. Artık kimse size hayır diyemez!

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Tavırlarınız karşısında olaylar şekil alacak.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında şans sizinle olacak. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 29" R
Ay
Başak
10° 00' 58"
Merkür
Koç
17° 30' 41"
Venüs
Koç
17° 37' 13"
Mars
Balık
21° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 57"
Satürn
Balık
15° 33' 32"
Uranüs
Boğa
21° 44' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 04"
Lilith
Başak
22° 08' 02"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>