Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişiklik Vakti! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi hakkında daha fazla düşünürken bulacaksın kendini bugün. Bu kişinin sana çok uygun olduğunu düşünebilirsin. Aranızdaki konunun daha güzel bir hale gelmesi için bu kişiyi sen bir yerlere davet edebilirsin.

Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olacak. İşlerinizi aksatabilecek konularla uğraşlar içine girebilirsiniz. Bir konudaki tercihinizden fazla emin olmamanız gerekiyor.

Sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Ancak öncelik olarak sorumluluklarını düşünmen gerekecek. Günün erken saatlerinde maddi konular ile alakalı yapman gerekenleri halledersen günün geri kalanında daha rahat olacaksın.

Etrafındaki insanlara gerildiğin zaman bunun yansımalarını vücudunda da hissedersin. Ani mide bulantıları ve baş ağrılarının sebebi sana iyi gelmeyen insanlar olabilir. Bazen insanlara sınır çekmek de sağlığın için bir adım olur. Bugün bu konulara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlardan farklı bir ruh halinde olabilirsin. Kafanda hayallerin, yüzünde bir gülüş ile etrafındaki insanlara garip gelebilirsin. Etrafında olan bitene dikkat etmek sana daha güzel katkılar sağlayacak, o yüzden hayalleri bugün bir kenara koymalısın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeyi başardığınız bir gün olcak. Sosyal becerilerinizi en iyi şeilde kullanmaktan çekinmeyin. Bugün adeta insanları bir mıktanıs gibi kendinize çekiyorsunuz. İkna kabiliyetiniz çok yüksek ve bu durumuhayatınızda verimli bir şekilde değerlendirebileceksiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, önemli toplantılara katılabilirsin. Bu toplantılar yenibağlantıları oluşturabilir. Kolektif bir çalışmadan çok kendi başına ulaştığın başarının seni daha mutlu ettiğini kavrayabilirsin. Bugün liderlik özelliğini sosyal, aile veyaşamının hemen her yerinde göstereceğin bir gün olabilir. Fiziksel görünüşünde değişiklik yapabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. Alma verme dengesini korumak adına sizin de yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünebilir, bunun için planlar yapabilirsiniz. Mutsuz olduğunuz, iyi hissettmediğiniz ilişkiler yerine değerli hissedip özen gösterebileceğiniz ilişkilere öncelik verebilirsiniz. .

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için organize olmanız gerekiyor. Fikirlerinizi somut hale getirme imkânınız olabilir. Günün ikinci yarısıyerinizdeki statünüzü korumak için işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi biraz zorlayabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ortama girmek, yeni bir çevre edinmek istiyorsanız ve yine aşk açısından daha verimli bir sürece girmek istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ne kadar kibar ve yapıcı olursan günün o kadar iyi geçebilir. Çevrendeki insanlarla daha iyi bir boyutta anlaşabilmek senin için önem kazanacak. Bugün biraz daha hassas davranabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek şu anda çok öznel gelebilir. Gün, dikkatinizi hayatın daha önce düşünmediğiniz bir yönüne çevirecek. Manevi doğanıza yaslanın ve nerede olduğunuz ve nereye gitmek istediğiniz konusunda meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Birdenbire birkaç önemli kavrayış beraberlerinde aydınlanmayı getirebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz, felsefi konuşmalarınız ve yaklaşımlarınız olacak.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda sizi mutsuz eden şeyler varsa, yapabileceğiniz pek çok şey var. Sürekli şikayet etmek, mutsuz olmak, pişmanlık duymak çok kolay ancak size bir fayda getirmez. Bunun yerine sizi mutlu edecek şeyler yapabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 40"
Ay
Akrep
27° 44' 12"
Merkür
Koç
26° 33' 57"
Venüs
Balık
21° 56' 24"
Mars
Balık
05° 10' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 05"
Satürn
Balık
13° 19' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 28"
Neptün
Balık
27° 49' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 33"
Lilith
Başak
19° 49' 35"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>