Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gözler Üzerinde! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle daha keyifli ve aktif ortamlarda bulunmak size iyi gelecek. Birlikte yapacağınız egzersizler veya açık hava aktiviteleri size çok daha iyi gelebilir. Bugün planlarında hareketi ve aksiyonu unutma!

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Bugün ilgilenmen gereken birden fazla konu olabilir. Ancak her konuya eşit derecede bakman gerekecek. Maddi konularda hırslanmamalı ve sakince halletmelisin bazı şeyleri. Dikkati elden bırakma bugün.

Sevdiklerinle vakit geçirmek ve sohbet etmek de sağlığına iyi gelir. Stresi üstünden atmak için daha fazla muhabbet etmen gerekebilir. Bu tür konulara özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seçeceğin sözler insanlarla iletişiminde seni çok iyi bir yere getirecek. Kendine daha çok güvenmeli ve iletişim kanallarını açık tutmalısın bugün. Böylece daha sağlıklı insan ilişkileri kurabileceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak alacağınız haber yüzünüzün gülmesini sağlayacak. Sevdiklerinizle yaptığınız sohbetleri detaylı bir şekilde incelemeniz gereken bir sürece doğru adım atıyorsunuz. İkili ilişkilerinizdeki mücadelelerin sonunda artık şansın yanınızda olduğunu fark edeceksiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini çıkmazda hissettiğin dönemlere geri dönüş yaşamamak için çaba sarf ediyorsun. İkili ilişkilerindeki güven problemlerini çözmek isteyeceksin. Yüksek motivasyonun ve konuşmalarınla herkesin gözü üzerinde olacak. Yalnız son zamanlardaki yoğunluk ufak tefek sağlık sorunları yaşamana neden olabilir. Sağlığına özen göstermelisin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteyürüttüğünüz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bunların nedenlerine odaklandığınızda tekrarlanmaması için önlem alabilirsiniz. Beklentileri makul derecelerde karşılama fikrine açık olsanız da bir suistimal yaşamayacağınızdan emin olmalısınız.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Strese girmek yerine çevrenizdeki kişilerin aslında size ne söylemeye çalıştıklarına odaklanarak onları anlamaya çalışın.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihnin çok çalışabilir, ileriye dönük hayaller ve yeni hedefler daha baskın olabilir. Ama bir noktada bunu durdurup güne odaklanman gerekecek. Hayallere dalıp günlük düzenini bozmamalısın.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne istediğinizi söylemek ve kendinizi ifade etmek şu anda dünyadaki en basit şey olmayacak. Fikirlerinizi iletemeyeceğinizi düşünüyorsanız, kendinizi köşeye sıkıştırmayın. Bu yanlış şeyi söylemenin hızlı bir yolu olur! Biraz üzerine düşünüp temelinizi oluşturduktan sonra kendinizi doğru kişilere açın, bırakın bundan sonrası onların sorunu ve hatası olsun.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayal ettiğiniz şeye kavuşabilmek için yeterli imkanlara sahip olmadığınızı düşünerek korkuya kapılabilirsiniz. Oysa umudunuzu yitirmenize hiç gerek yok. Kendinize inandığınız sürece ulaşmak istediğiniz şeye daha kolay ulaşabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 44" R
Ay
Akrep
20° 54' 00" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 53' 54"
Mars
Balık
25° 54' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 07' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 18"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>