Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenin Yerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk kapını büyük bir sürpriz ile çalabilir. Bazen bazı şeylerin gerçekleşmesi tamamen kaderin işidir. Bugün "işe bak ya" diyeceğin ve gülümseyeceğin bir gün olacak. Karşına çıkan insan ile aranda daha derin bir bağ olabilir.

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Bugün maddi konularda seni rahatsız eden konuların üstüne gitmelisin. Bazı durumları değiştirmek ve daha iyi bir hale getirmek için senin emeğin gerekecek. O yüzden başkasından bir şeyler beklemek yerine senin adım atman gerekecek.

Bugün çok fazla kafein ve şekerli içecek tüketmemeye bak. Bol bol su tüketmeli ve vücudunun dengesini korumalısın. Enerjinin dalgalanması, ruh haline yansıyabilir. O yüzden dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününün kontrolünü elinde tutacaksın. Bugün nasıl adımlar atacağına sen karar verecek ve etrafındaki insanları da sen yönlendireceksin. O yüzden olumlu şeylere odaklanmalı ve verimli olmaya çalışmalısın.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, yaratıcı çalışmalar bugün her zamankinden daha fazla odaklanma ve konsantrasyon gerektirebilir. Derinlemesine araştırma yapmanız, karmaşık ayrıntılarla çalışmanız veya gözlerinizi yorabilecek ve zihninizi aşırı uyarabilecek başka türde yoğun işlemler yapmanız gerekebilir. Aralar vermek kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmenize yardımcı olur.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Koç burcuysan, çalışma arkadaşlarınla olan uyumun seni işlerine daha çok motive edecek. Üzerinde çalıştığın proje hakkında başarıya ulaşman, bir sonraki proje odaklanmanı kolaylaştıracak. Bugün çok konuşmamaya, daha çok dinlemeye ağırlık vermelisin. Söylememen gereken önemli bir konuyu ağzından kaçırabilirsin. Araba ya da evle ilgili gecikmiş bir taksiti son anda hatırlayabilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların, birebir ilişkilerinizin desteği sizin için önemli olabilir. Bunun sadece destek beklentisi olmadığı, duygusal bir bağımlılık hissettirdiği durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Size böyle hissettiren her şeyle vedalaşmalısınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda yaralanmalar olabilir. Yeni konular daha fazla gündeminize girmeye başlayabilir. İşlerinizi netleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Kendinizi göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Teknik konularda sıkıntılar oluşabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arzularınızı net bir şekilde dile getirmekten çekinmeyebilirsiniz. Sosyal olarak kendinizi net ifade etmek dostlarınızla oluşabilecek problemleri önleyebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün diğer insanların görmediği şeyleri daha net görebilirsin. Senin de dikkatinden daha önceden kaçan şeyler varsa bugün bunlara odaklanman olası. Bu durumuve maddi konulara yönlendirmen çok işine yarayabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanın şu anda size sunacağı çok şey var. Her zamanki sınırlarınızın ötesine bakmak için zaman ayırdığınızda, sizin için mevcut olan her şeyi göstermek için manzarayı aydınlatır. Çok uzaklardan gelen fırsatlar yakınınızda olabilir ancak bildiklerinizi geride bırakmaya istekli değilseniz, onlardan yararlanamayacaksınız. Biraz cesaret ve maceracı bir ruh sizi çok uzağa götürecektir.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle sürekli benlik savaşı içindesiniz. Karşılıklı yaptığınız tartışmalarda, kayda değer bir sebep yok. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediği zaman, belli etmeseniz de aklınız oralarda takılı kalıyor.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir, kalıcı kararlar alabilirsiniz. Seyahat, eğitim, sağlık ve iletişimde sorunlar gündeme gelebilir. Kandırılmaya açıksınız aman dikkat. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>