Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Disiplini Elden Bırakmıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile iletişimini arttırman gereken bir gün. Bazı olaylara küsüp, darılıp bir kenara çekilmek yerine bu durumu düzeltmek için ilk adımı atan taraf olmalısın. Bu sayede yanlış anlaşılmaları tek seferde halledebileceksiniz.

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Maddi konularda başkalarına yardım etmek seni artık rahatsız ediyor olabilir. Bugün paranı kendine ayırmalı ve senden talep edilen şeylere hayır diyebilmelisin. İnsanlarla maddi konularda bir sınır çekmen gerekecek bugün.

Vücuduna vereceğin önemin sonucunu görmen mümkün bugün. Hem kendini daha iyi hissedecek hem de aynada gördüğün kişiyi daha da beğeneceksin. Sağlığını ön planda tutman gereken bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerinde duramayacaksın! Çok hareketli ve enerjik olacaksın. Bu güzel enerjiyi verimli olmaya ve bir süredir halledemediğin ev işlerine yönlendirebilirsin. Ayrıca enerjini günün sonuna kadar korumaya çalışmalısın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evle ilgili endişeler aklınızda. Hane halkı hesapları üzerinde çalışmanız veya bir ev işinin kayıtlarını dengelemeniz gerekebilir. Gereğinden fazla zaman ayırabilirsiniz. En kötüsünü düşünmeyin! Her şey temelde iyi olmalı, bu yüzden muhtemelen hesapları dengeleyebilir ve devam edebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplini elden bırakmak istemeyeceksin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerekebilir. Kariyer hayatını değerlendireceğin bir gün. Yenilikçi kararlar alarak,değişikliği yapabilir ya da kendini yenileyeceğin bir kursa başlamak isteyebilirsin. Büyük kararlar almadan önce detaylı planlar yaparak hareket etmen avantajına olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek verdiğiniz konuların dönüşünü bekleyebilirsiniz. Bu beklenti size zaman zaman olumsuz hisler de hatırlatabilir. Elinizden geleni gerçekten ve olması gerektiği gibi yaptıysanız olması gereken de olacaktır. Ruhunuzu özgürleştirin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla, gruplarla bir araya gelmek olumlu sonuçlar getirecek. Kendinizi daha iyimser hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat yolunda dersler alarak ilerliyorsun. Yaşadıkların senin tecrübelerindir. Olumsuz düşüncelerden arınmazsan derslerin daha da ağırlaşabilir. Tüm yaşam derslerini keyifli bir şekilde alacaksın, merak etme.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar kurmak için iyi bir gün olabilir bugün. Güzel bir iletişim kurma şansın olabilir. İnsanlarla daha doğru bir biçimde iletişim kurabilirsin. Kendini çok daha iyi ifade edebilirsin bugün.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ceplerinizi doldurmaya hazır olun! Evren, önü üzdeki birkaç hafta boyunca, gelir akışınızı artırmanıza yardımcı olmak için elinden geleni yapacak ancak sizi kazanmanızı isterken aynı zamanda harcamaya da çağırır, bu nedenle bu döngüde kendinizi bir şeylerden mahrum etmekte zorlanabilirsiniz. Birkaç şımarık hediye veya ikram iyidir, ancak parlaklığını hızla kaybedecek nesnelerden ziyade kalıcı parçalar almaya odaklanın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra, olayların yön değiştirmesinden etkileneceksiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı kararlar veya yatırımlar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 18" R
Ay
Akrep
23° 35' 01"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 49"
Mars
Balık
26° 04' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 23"
Satürn
Balık
16° 08' 46"
Uranüs
Boğa
22° 04' 43"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 20"
Lilith
Başak
22° 48' 44"
True Node
Koç
15° 34' 56"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>