Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Net Olacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konularında bazı şeyleri oluruna bırakmak seni biraz daha rahatlatacak. Bazı konularda tek başına karar almak, hayatının ve kalbinin kontrolünü eline almanı sağlayacak. Kafanı toparlamak için güzel bir gün.

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

Maddi konularda kendini toparlamak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Bugün geleceğin hakkında nasıl bir yola gireceğine karar verebilir ve kendini parasal sıkıntılardan kurtarmaya bir adım daha yaklaşabilirsin.

Kendine nazik olman gereken bir gün. Yediklerin, içtiklerin ve yaptıkların için kendini suçlamamalısın. Eğer değişmesini istediğin bir şey varsa günlük rutininde, bunu kendini dövmeden yapman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanları organize etmek ve sözünü geçirmek senin için daha kolay olacak. İnsanlar seninle tartışmak veya sana ters gitmek yerine senin yolundan gidecekler. Bu güzel enerjiyi işine veya uğraştığın projelere yönlendirebilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda yoğun bir tempoyla haftaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelecek ve yeni insanlarla tanışacaksınız. Bu yoğun tempo içinde kendi ihtiyaçlarınızı gözardı etmemeye çalışmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha iyi hissetmek için bugün bütün yaratıcılığını kullanmak isteyebilirsin. Yeni bir hobi edinmek için boş vakitlerini de düzenleyeceksin. Merhamet duygunun ortaya çıkacağı bir gün olacak. Mesafe koyduğun arkadaşların seninle iletişime geçebilir. Tekrar aynı yanılgılara düşmemek için konuşmalarında net olman gerekebilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda kuşkuya ve rahatsızlığa dair ne varsa hepsini bir kenara koymalısınız. Hayat enerjiniz hiç bitmeyecek gibi olsa da bazen yorulduğunuzu düşünebilirsiniz. Bugün iyi bir dinlenme günü olabilir, hayatınızda açmadığınız kadar çok pencere açabilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ruhsal konulara ilgilenebilirsiniz. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz. Dağınıklıktan kaynaklanan hatalara dikkat etmenizde yarar var.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeli ve ılımlı olma zamanı. İşbirliği ve sadakat ile mükemmel zamanlamayı bekle. Kuvvetli içgüdülerin var. Sert yargılardan kaçıp, affedici ve şefkatli ol.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatini toplaman zorlaşabilir. Bir şeyleri zorlamaman en iyi seçenek olabilir. Kafanı toparlamak ve kendince zaman geçirmek zihnini boşaltmana yarayacak. Kendini fazla zorlamamalısın.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En sıra dışı fikirleriniz bugün sizi verimli bir yere götürebilir. Olağan kurallara uyma konusunda ne kadar az endişelenirseniz, o kadar başarılı olursunuz. Alışılmışın dışında düşünün, gerçekten ilham veren bazı çözümler birdenbire size gelebilir. İnsanların size karşı çıkacağı fikrine saplanıp kalırsanız çok şey kaybedersiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Olayların dışında kalmaya çalışın.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olumlu düşünceleriniz ve enerjiniz artıyor. Çevrenizdekileri etkiniz altına alacağınız günler her an başlayabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 03"
Ay
Kova
28° 06' 31"
Merkür
Koç
17° 58' 59"
Venüs
Boğa
03° 54' 33"
Mars
Koç
01° 32' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 32"
Satürn
Balık
16° 46' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 57"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 29"
Lilith
Başak
23° 35' 59"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>