Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harcamalarına Dikkat Kesiliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşkta güzel sürprizler yaşayabilirsin. Daha önceden tanıdığın ancak aranızda bir yakınlık olmayan birisine karşı hisler besleyebilirsin bugün. Aşk hayatını aniden renklendirecek güzel gelişmelere açık olmalısın bugün.

İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz. Son günlerde onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok siz yarar göreceksiniz.

Bugün maddi konularda sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Fazla harcama yapmamak veya önemli parasal kararlar almamak senin için önemli olabilir. Kafanı toparlamak için kendine zaman tanımalısın bugün.

Daha fazla su tüketmen gereken bir gündesin. Vücudundaki toksinlerden kurtulman için bol bol su içmeli ve egzersiz yapmalısın. Su tüketiminin azalması iç organlarına zarar verebilir, o yüzden dikkatli olmakta fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için hem rahat hem de daha verimli geçecek. Bazı konulara aklını vermen daha kolay olacak ve ortaya koyduğun emeğin karşılığını alabileceksin. Günü boş geçirmemeli ve senin için önem teşkil eden konulara odaklanmalısın.

23 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün bazı çılgın duygusal iniş çıkışlar olabilir. Gününüzün her bölümüne sızan yoğun bir bulut var gibi görünüyor. İnsanları kandırmaya çalışmayın. Senin içini görecekler. Pozitif enerji patlamaları, size daha önemli amacınızı hatırlatmak için birdenbire ortaya çıkacaktır. Günün ağırlığına, ortaya çıkan fırsatları fark etmeyecek kadar saplanıp kalmamaya çalışın.

23 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırs ve rekabetin yüksek olduğu bir yerde çalışıyorsan, kendi halinde, sakin görünen kişilerin aslında tam tersi bir kişiliğe sahip olduklarını anlayacaksın. Yeraltı gezegeni Plüton, bugün itibariyle hava burcuna taşınıyor. Son günlerde artan harcamalarına dikkat etmen gerektiğini hatırlaman gerekiyor. Yıllardır görüşmediğin kişiler, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçebilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda kendi kendinize yaptığınız konuşmaları gerçeğe ne kadar yansıttığınızı düşünebilirsiniz. İçinizden geçenleri saklamak yerine ortaya çıkarmanız gereken konuları gündeme taşımalısınız. Attığınız adımların size nasıl yollar çıkaracağını bilemiyor olsanız da denemekten vazgeçmemelisiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatınızdaki sorunları çözmek için iletişiminiz kuvvetli kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Üstleriniz sizi bugün biraz zorlayabilirler. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi istediğinizle attığınız her adım büyüyerek genişleyebilir. Çevrenizde sevilen, sayılan bir birey olmanız bazı kapıların size kolaylıkla açılmasına...

23 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin bir eşyayı kaybetmen olası. Ama bulamayacağın bir şey olmayacak. Yine de küçük çapta bir endişe yaşaman olası. Bunun bütün gününü etkilemesine izin vermemelisin.

23 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık bir süredir beklediğiniz duygusal tatmini yaşıyor olabilirsiniz. Ruh halinizdeki bu iyileşme görünüşünüze de yansır ve insanların gözünde daha olumlu bir önyargı oluşturabilirsiniz. İçinizdeki bu pozitif enerjiyi çevrenize yansıttıkça insanların da size daha destekleyici yaklaşması mümkün. Birilerinden isteyecek bir şeyleriniz varsa şimdi tam sırası!

23 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizde gelişen olaylara fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Takıntılarınızdan vazgeçerek, çok yönlü düşünmelisiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

23 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kazançlarınız gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızdan veya sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Plüton bugün kova burcuna geçiyor. Güçleneceğiniz, yüklerinizin hafiflediği bir döneme giriyorsunuz. Gününüz harika geçsin.

23 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

23 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 14" R
Ay
Balık
02° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 09' 23"
Venüs
Boğa
04° 17' 39"
Mars
Koç
01° 47' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 56"
Satürn
Balık
16° 48' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 01"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 32"
Lilith
Başak
23° 38' 04"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>