Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güven Testi Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki muhabbet biraz ciddileşebilir. Ancak bu durum keyifli bir gün geçirmenizi engellemeyecek. Konuşulması gereken önemli konulara fırsat vermek, aranızdaki hislerin artmasına vesile olabilir bugün.

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Maddi konularda ne yapacağını kestiremeyebilirsin bugün. Ancak kenarda durmak yerine bir adım atmak ve parasal konularda bir şeyler yapmak, yerinde saymaktan daha güzel sonuçlar getirecek.

Başkalarına yardım etmeden önce kendine yardım etmelisin. Başka kişileri önceliğin olarak alıyorsan eğer, kendi sağlığının da en az onlarınki kadar önemli olduğunu hatırlaman gerekecek. Bugün bünyene dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok kuvvetli hissedecek ve hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün konulara yöneleceksin. Etrafında artık görmek istemediğin şeyleri tamamen kaldırmak veya geleceğin için radikal kararlar almak kendini iyi hissettirecek bugün.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, içsel dönüşümün şu anda iletişiminizde büyük bir fark yaratması muhtemel. Çok açık sözlü olmadan daha açık ve dürüst olduğunuz için ilişkileriniz gelişebilir. Size en yakın olanların ihtiyaç ve arzularını daha iyi anlıyor gibisiniz. Ne yazık ki, bu süreç bazı eski dostları geride bırakmayı da içerebilir. Durumlarla savaşmayı bırakın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklarının ve arkadaşlıklarının güvenlerini test edeceğin bir gündesin. Akrabalarından bazılarının arkandan konuşması kulağına gelebilir, moralin bozulabilir. Benliğinde köklü değişiklikler yapacağın bir gün olacak. Bu değişiklik daha çok sosyal ve kültürel alanda gerçekleşecek. Ne zamandır gitmek istediğin konser ya da tiyatro biletini kaçırmak istemediğin bir gündesin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş disiplinine verdiğiniz önem bugün daha fazla ortaya çıkabilir. Düşünceler kadar bunları uygulamak, devamlı hale getirmek de önemli olacağı için odağınızı bunun üzerine kurabilirsiniz. Kendinize has bir çalışma tarzı geliştirerek daha rahat ilerleyebilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Başladığınız konulara yön kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalı durumlar olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil. Yüksek temponuz yüzünden aşırı enerji harcayabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda gösterdiğiniz özverilerin bilincinde dengeyi kurmanız gereken bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek beraberinde ilişkisel düzeyde kıskançlık...

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli emeklerin bugün güzel sonuçlar vermeye başlayabilir. Eğer bir süredir bir sonuç elde etmek istiyorsan bugün bir değişim görmeye başlayabilirsin. Güzel gelişmeler kapıda olacak!

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız en güçlü aracınızdır! Bugün size önünüzdeki birkaç hafta için sürecek hızlı bir dönemi başlatıyor. Bu süre zarfında, birçok yeni fikir ve ilham verici proje için bir paratoner olacaksınız, bu yüzden yaratıcılığınızın akmasına izin verin. Ayrıca, ister kendiniz yönetin, ister tesadüfen durumun içine düşerek, kendinizi daha fazla olayın merkezinde fark edebilirsiniz. Gün sizi odak noktası yapıyor; bunu kendi yararınıza kullanın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, zevklerinizle ilgili bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjiksiniz. Kendinizi rahat ifade ettiğiniz bir gündesiniz. Maddi kazançlarınız ve aşkla ilgili gelecek vadeden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda olumsuzluklar varsa da ilahi koruma sizinle olacak. Bazı travmatik durumlar tetiklenebilir aslında bunları tespit edip şifalanma şansınız var. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 49" R
Ay
Yay
15° 24' 25"
Merkür
Koç
16° 06' 22"
Venüs
Koç
27° 17' 11"
Mars
Balık
27° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 21"
Satürn
Balık
16° 18' 18"
Uranüs
Boğa
22° 10' 33"
Neptün
Balık
28° 48' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 16"
Lilith
Başak
23° 00' 12"
True Node
Koç
15° 29' 27"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>