Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mesafelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konusunda şanslı bir gündesin. Bugün bu konuda istediğin her şey gerçekleşebilir. Hoşlandığın kişinin ilgisini çekebilirsin. Veya bir ilişkin varsa eğer, sevdiğin kişiyle çok keyifli bir gün geçirebilirsin. Güzel sürprizlere hazır ol bugün.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

Hayatında görmek istediğin değişim için biraz daha paraya ihtiyacın olabilir. Bu paraya ulaşmak için daha fazla çabalaman gerekecek. Bunun için de verimli olmanı sağlayacak fırsatlara bakmalısın bugün.

Disiplin gerektiren sporlara yönelmek vücuduna daha iyi gelebilir. Bazı şeyleri düzene sokmak ve belli bir rutine uymak hem zihnini berraklaştıracak hem de vücudunu kuvvetlendirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Dikkatini verdiğin her konuda güzel gelişmeler seni bekliyor. Gerek arkadaşlarınla gerekse daha özel bir kişiyle vakit geçirmek istiyorsan bugün bu zamanı yaratman gerekecek.

25 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, son başarılar, yolunuza devam etmeniz için özellikle baskı altında hissetmenize neden oluyor. Kariyer ve aile dışındaki faaliyetlerinizde bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin için çok şey ifade eden birçok ilgi alanınız olabilir, bu da seçim yapmayı zorlaştırır. Bugün bunu düşünmeye çalışmayın. Aklınız biraz karışmış. Birkaç gün bekleyin ve ardından seçeneklerinizi değerlendirin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars bugün itibariyle su burcuna taşınıyor. Sürekli kendi dertlerinden dem vurup, halini hatırını sormayanlarla arana mesafe koyacaksın. Hafta sonunun gelmesiyle kendini iyi hissetmeye başladığını fark edeceksin. Bugünün enerjisini ev temizliği gibi işlere ayırdıktan sonra arkadaşlarınla buluşabilirsin. Bir süredir evliliğinde ciddi sorunlar yaşanıyorsa, ani kararlar alman an meselesi.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorucu bir haftanın ardından bugünü evinize, ailenize ve kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Dinlenmek size iyi gelecektir. Duygusal iniş çıkışlarınızı kontrol edebilmek problemleri aşmakta işinize yarayabilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Aradığınız desteği bulma konusunda zorluklar olabilir. Maddi kayıplara dikkat edin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı konularda başarılı bir gün sizi bekliyor. Duygusal konular ve aşk ilişkilerinde yakaladığınız başarı size motivasyon kaynağı...

25 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç sesine güvenmek ve aklından geçene bir şans vermek senin için iyi olabilir. Çünkü iç sesin seni daha da doğrulara götürebilir. Özellikle insanlarla iletişiminde iç sesine güvenmelisin.

25 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etki ve tepki mekanizması her şeyden daha baskın olabilir. Yaptığınız ve söylediğiniz her şey küçük veya büyük, muhakkak karşılığını bulacaktır. Her söz ve davranışa özen göstermek dikkatinizden biraz çalacak olsa da buna değer! Bütün planlarınızı sonuca vardırmak zorunda olmasanız da bugün ektiğiniz tohumlar iyi sonuç vereceği için yeni başlangıçlara vakit ayırmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız bir hayal kırıklığı, sizin düşündüğünüzden çok farklı bir şekilde, birçok olumlu unsur barındırabilir. “Neden bunlar başıma geldi” veya “Ben nerede yanlış yaptım” diye düşünmek yerine yaşanan durumu hazmedip buradan çıkarabileceğiniz derslere odaklanmalısınız. Siz o şekilde bakmadığınız sürece, farkındalık kendiliğinden gelişmez.

25 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

25 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>