Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İş Bölümü Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Karşındaki insana dürüst olmak ve kendini olduğun gibi göstermek önemli olacak senin için. Hoşlandığın kişiyi etkilemek için olmadığın biri gibi davranmamalısın bugün. Hareketlerine özen göstermen gerekebilir.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Yaratıcılığını işine yöneltmen gereken bir gündesin. Daha verimli ve parasal anlamda bolluk içeren bir gün için biraz daha fazla çabalaman gerekecek. Sahip olduğun güzel enerjileri işe yönelterek çok daha iyi kazançlar elde edebilirsin bugün.

Tek başına spor yapmak sıkıcı gelse de bugün hem kafanı dağıtmak hem de daha aktif olmak için kendi başına egzersize odaklanabilirsin. Kendi sınırlarını zorlayacağın ve enerjini arttıracağın bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bu durumu nasıl yöneteceğin ve nelere nasıl tepki vereceğin önemli olacak. Olayı tetikleyici veya gazlayıcı değil, aksine, daha yapıcı ve söndürücü olmalısın bugün.

29 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, günün pozitif enerjisinin sizi geçmesine izin vermeyin. Tutunabilir ve çoğu kişiden daha fazla yararlanabilirsiniz, bu yüzden kendinizi hayatın akışına bırakın. Sorunları düşünmeyi bırakın ve harekete geçin. Bir tarafla veya diğer tarafla sınırlı olduğunuzu hissetmek yerine, konunun her iki tarafının en iyi yönlerini ele alın.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular ile daha fazla ilgilenmen gereken bir gün geçirebilirsin. Yeni aldığın elektronik eşyalarda aksaklıklar olabilir. Yoğuntemposunu biraz olsun üzerinden atmak için işteki arkadaşlarınlabölümü yapacağın bir gün. Her şeyinolmadığını biliyor ve kendini hayatın akışına bırakmak adına çeşitli aktivitelerle uğraşıyorsun. Fiziksel değişiklikler yapmak için uygun bir gün.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadar güçlü olduğunuzu, gücünüzü kullanmadan öğrenemezsiniz. Bugün sizin için bu anlamda öğretici bir gün olabilir. Hayat konforunuzu belirleyecek maddi yatırımlar, işbirlikleri gündeme gelebilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi sıkıştıran koşullarla karşı karşıyasınız. Evde yapılması gereken işler yanında kendi özel hayatınıza ilişkin sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Fazlasıyla sorumluluk aldığınız son günlerde, iç dünyanız huzursuz olabilir. Güvenliğinizi yeniden sağlamanız gereken bu süreçte daha planlı ve hızlı olmalısınız. İlişkilerden kaynaklanan ve sizi engelleyen temalar bir süre sonra daha kolay aşabilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması düşünüyorsanız rekabetin olduğunu unutmamalısınız göreceğiniz değer sizi rahatlatmamalı ve daha çok çalışmayı göze alarak ilerlemelisiniz...

29 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığını test edeceğin fırsatlar önüne çıkacak. Karşılaşacağın bu durumlara özgü çözümler üretme fırsatı sana iyi gelebilir. Kendini geliştirmek için bu durumdan yararlanmaktan çekinmemelisin.

29 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes sizin kadar maceraperest olmayabileceğinden, bugün birçok yola tek başınıza çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Zorlamayla keyifli bir yol arkadaşı edinemeyecek olsanız da bir eşlikçi bulamadığınız için hayallerinizden de vazgeçmeyin. İstediğiniz şeyleri yapmaya koyulun, bu zaten sizi onları seven insanlarla bir araya getirerek güzel dostluklara yol açabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, organizasyon çalışmalarıyla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi biraz depresif, umutsuz hissediyor olabilirsiniz. Belki işler istediğiniz gibi gitmemiş olabilir ancak bunu dünyanın sonu gibi görmekten vazgeçmelisiniz. Unutmayın ki şükredeceğiniz, kendinizi şanslı sayacağınız pek çok şey var hayatınızda. Sadece biraz daha dikkatli bakmanız gerekiyor.

29 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

29 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 48" R
Ay
Başak
16° 19' 25"
Merkür
Koç
17° 15' 36"
Venüs
Koç
18° 16' 47"
Mars
Balık
21° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 17"
Satürn
Balık
15° 36' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 56"
Lilith
Başak
22° 11' 35"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>