Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışmalarında Titizsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün çok neşeli ve keyifli olacaksın. Bu pozitif ruh halin çevrendeki insanların sana daha dikkatli bakmasını sağlayabilir. Yeni hayranlar edinebilir ve aşk hayatını hareketlendirebilirsin bugün.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Bugün şanslı olacağın bir gün. Parasal konularda hiç beklemediğin yerlerden güzel kazançlar elde edebilirsin. Ayrıca farklı konulara odaklanman, daha farklı para kazanma yolları bulmanı da sağlayabilir bugün.

Sağlıklı besinler tüketmeye özen göstermelisin bugün. Daha taze sebze ve meyveler tüketmek, bol bol su içmek bünyene daha iyi gelecek. Sindirim sistemin için yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birden fazla sorumluluğun olabilir ve kendine vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Ancak günün erken saatlerinde üstüne düşeni halletmek günün geri kalanında daha rahat olmanı sağlayacak. O yüzden bazı şeyleri erteleme bugün.

28 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ikili ilişkilerinizle alakalı olarak yeni çıkarımlar yapmanız gerekebilir. Huzurunuzu korumak için kendi çıkarlarınızı gözetmekten vazgeçmemelisiniz. Bazı durumlarda bencil davranmanın en doğru davranış olabileceğini unutmamalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde daha agresif olma zamanı!

28 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatından daha titiz davranmaya başlıyorsun, bu durum çalışma arkadaşlarının dikkatini çekiyor. Yoğuntemposu veyerindeki birkaç tatsızlık canını sıkabilir. Sabırlı olmak için gösterdiğin özen akşam saatlerinde bozulabilir ve yakın çevrene patlayabilirsin. Pişman olmamak ve üzülmemek için öfke kontrolünü sağlayıp yakın arkadaşlarınla dertleşebilirsin.

28 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin daha belirgin olduğu bir gündesiniz. Şartların ve insanların da size ayak uydurmasını bekleyebilirsiniz. Her şey beklentilerinize göre olmasa da, buna öfke yerine daha yapıcı bir enerjiyle karşılık vermelisiniz. Önemli döngüler yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakınlar ve aileyi ilgilendiren uğraşlar bugün sizi baskı altına alabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar dönemi içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu nedenle yerleşim ya da eldeki kaynaklar hakkında daha somut planlar yapmanız gerekebilir. Ancak bugün istediğiniz yönde ilerlemeniz zor. Eldeki işleri tamamlamak, anne ya da baba ile ilgili sizi bağlayan temalara yakın olmakta fayda var.

28 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat iniş ve çıkışlara sahiptir. Bunun bilincinde hareket etmek, iniş olduğunda nasıl tekrar çıkabileceğinize odaklı bir düşünce biçimine geçmeye...

28 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun şeylerin ederinin arttığını görmen olası bugün. Eğer bir mülk sahibi isen bu konuda daha dikkatli olman iyi olabilir o yüzden. Sahip olduklarının ederini ölçmek iyi bir hareket olabilir.

28 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza düzen getirmeyi başarıyor ve planlarınızı uygulamaya alıyorsunuz. Etrafınızda olup biten şeyleri mantık süzgecinden geçirmekte ve kendi lehinize çevirmekte oldukça başarılısınız. Daha somut hedeflerinize ulaşmanız için sabırlı ve sakin bir tutum yararlı olabilir. Acele kararlar almaktan çekinin, hiçbir şeyi kaçırmıyorsunuz!

28 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzelsiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde bir takım zorluklarla karşılaşmanız, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

28 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul, seyahat, eğitim konularıyla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Tartışmalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca kalıcı, uzun süreli kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

28 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

28 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>