Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini İyi Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye karşı hislerini ifade etmek için güzel bir fırsat bulabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişiye ona karşı hislerini daha iyi ifade edebilir ve aranızdaki muhabbeti arttırabilirsin. Bugün bu kişiye vakit ayırmalısın.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Maddi konularda yeni fikirler edinebilirsin. Daha farklı hedefler koyabilirsin kendine. Bu hedeflerin ne kadar büyük olacağı ve neleri dahil edeceği tamamen senin hayal gücüne kalmış bugün.

Kendine zaman ayırmak ve nazik davranmak bugün sağlığına iyi gelecek. Ağır hareketlerden kaçınmalı ve kişisel bakım konularına özen göstermek haftanın stresini üstünden atmana yarayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni fikirler, yeni hedefler ve farklı konulara odaklanmak isteyeceksin. Bütün bunlara vakit ayırmadan önce halihazırda elinde olan sorumlulukları hallettiğine emin ol bugün. Bazı şeyleri ertelemeden halletmen, günün geri kalanının keyifli geçmesini sağlayacak.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nisan ayına farklı bir başlangıç yapacaksın. Stilinde yapacağın değişiklikler, bahar aylarında kendini iyi hissetmeni de sağlayacak. Günün genel anlamda yorucu geçebilir. Haftanın bütün yorgunluğunu üzerinde hissedebilirsin. Evinde çalışan bir Koç burcuysan kendine gelmek için bitki çayı içmek sana çok iyi gelecektir. Sessizlik istiyorsun fakat yalnızlık değil.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorucu bir haftanın ardından bugünü evinize, ailenize ve kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Dinlenmek size iyi gelecektir. Duygusal iniş çıkışlarınızı kontrol edebilmek problemleri aşmakta işinize yarayabilir.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü ikiye bölebilir ilk yarısında tamamen işinize odaklanabilir, diğer yarısında ise tamamen dinlemeye ve eğlenmeye vakit ayırmayı tercih edebilirsiniz...

1 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini işle boğmaman iyi olabilir. Bazı şeyleri bitirmek için bugüne söz vermemen de iyi olacak. Gün içerisinde farklı şeylere odaklanabileceğin bir imkan yaratmalısın kendine.

1 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyle baş edebileceğinizi hissediyorsunuz ve siz kendinize böylesine güvendiğiniz sürece kimse karşınızda duramaz! Yine de neredeyse tam bir kaosa dönmüş durumlar karşısında kendinize gereğinden fazla bir sorumluluk biçiyor olabilirsiniz.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi kararlı adımlarla geliştiriyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dışarıdan bakınca çok şanslı olduğunu düşündüğünüz insanların, kendi iç dünyalarında neler yaşadıklarını bilemezsiniz. Bu yüzden başka insanlara değil sadece kendinize odaklanın. Böylelikle hayatta istediğiniz noktaya daha kolay ulaşabilir, zihninizi daha berrak tutabilirsiniz.

1 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz gergin olabilirsiniz ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Başladığınız işleri sürdürmek için çok yüksek bir çaba gösterebilirsiniz. Çok farklı ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alışveriş için iyi bir fırsat olacak. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

1 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>